Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdezném, benneteket nyomasztana a tudat hogy akivel ismerkedtek, korábban volt rosszlányokkal?
Hát elég rossz, hogy olyannal feküd le aki nem viszonozza, de még fizet is érte.
és nemibetegségről meg ne is beszéljünk...
Zavar? Pattintsd le.
De amúgy normális nőt érthető módon zavar.
Ki lehet bírni szex nélkül. Aki szalad dugni prostikat az szeret k*rvázni. Barmikor megtenné melletted is.
#8:
Azért különbség, hogy pénzért csinálja az a nő vagy férfi. Meg az se mindegy, hogy szerető volt, csalta a párját fűvel-fával vagy se.
Persze ha valakinek nem fér bele a sok partner az teljesen oké, de akkor se egy lapon említendő pénzért cserébe.
8
Óriási különbség. Engem nem zavar, ba a páromnak sok szexkapcsolata vagy egyéjszakása volt. Aki viszont meg tud és meg is akar dugni úgy egy nőt, hogy PONTOSAN TUDJA, hogy az nem kívánja... Az én szememben nem több egy rothadéknál.
Miféle ember képes úgy szexelni, hogy tudja, a másik nem kívánja, nem vágyik rá és pusztán megjátsza az egészet a pénzért? Gyomorforgató, komolyan.
Az szexkapcoslatban van kölcsönös vonzalom és gyönyör, szerintem megvan a maga szépsége. Pénzért venni a puncit meg rémesen nyomorult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!