Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi küld a farkáról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi küld a farkáról képet úgy, hogy még soha nem is találkoztunk, akkor az egyből kuka? Nektek mit sugallna ez?

Figyelt kérdés
Elküldte, hogy tetszik-e nekem? Másfél hónap beszélgetés után ugyan, de akkor is. Még csak most találkoznánk először személyesen.

2023. márc. 27. 10:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
20%
Ja, hogy szlovák? AKkor tudni akarja, nem hiába utazik-e. Nincs dugás = hiába utaztam.
2023. márc. 27. 13:51
 32/61 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez így nem oké. Úgy tűnik, hogy a korábbi kedveskedés/beszélgetés csak beetetés volt, hisz azt írtad, nem akarsz szexkapcsolatot, hát megjátszotta magát, hogy elaltassa a gyanúdat. De már most kezdi unni, és gondolta, hátha elég a beetetésből. Mert hát azt kvázi sértésnek vette, hogy a szemét/arcát dicséred, pedig ő a farkát mutogatná, hogy azt dicsérd. Szerintem én kukáznám. Mi is váltottunk forró üziket meg videókat a párommal, de akkor már bőven kapcsolatban voltunk!

40/N

2023. márc. 27. 13:55
 33/61 anonim ***** válasza:
77%

Szlovén, nem szlovák!

Pontosabban szlovéniai. Lehet ettől még magyar is.

2023. márc. 27. 13:57
 34/61 anonim ***** válasza:
0%

Basszus azért ne álszenteskedjünk már, felnőtt emberekről van szó…

A szex egynormális dolog és jobb esetben az életünk része…

És nem egyből küldte a dick picet, hanem MÁSFÉL HÓNAP beszélgetés után…

A kérdezőnek pedig ha ez nem tetszene, akkor ignorálta volna a fenébe, nem itt kérdezgetné mit tegyen…

2023. márc. 27. 14:15
 35/61 A kérdező kommentje:
34. Nekem nem tetszik, mert engem elbizonytalanított ezzel.
2023. márc. 27. 14:27
 36/61 anonim ***** válasza:
100%

Semmi álszentkedés nincs abban, hogy rohadt gáz, rohadt béna, rohadt szánalmas és főként rohadt kiábrándító viselkedés egy felnőtt férfi részéről, hogy kéretlenül küldözget képet/képeket a farkáról. 🤦🏻‍♀️ Normális embernek ilyen még csak gondolati szinten sem fordul meg a fejében.

A szex normális dolog, senki nem is állította az ellenkezőjét, de itt szó nincs erről. Itt még kapcsolat sincs, szimplán ismerkednek egy kis ideje, soha nem találkoztam személyesen és azt is tudja, hogy a kérdező nem holmi szexkapcsolatot keres és mégis a farkát küldözgetni Na ez minden, csak nem normális! Komolyan fel nem tudom fogni, hogy mi járhat egy ilyen embernek a fejében? Mit akar mégis ezzel elérni?? Az más, ha valaki kifejezetten kéri meg igényli az ilyesfajta tartalmakat, de hogy csak úgy random elküldesz egy képet a farkádról, hát ez übergáz, de tényleg.

2023. márc. 27. 14:28
 37/61 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem akkor lenne übergáz, ha nem másfél hónapja írogatnának… így csak ciki, pláne ha a másik nem nyitott a dologra.de amúgy el nem tudom képzelni, hogy másfél hónap alatt hogy nem terelődött srre a tema soha, én és feleségem 10perce ismertük egymast és már babaprojekten dolgoztunk :D
2023. márc. 27. 14:36
 38/61 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy a leírásodból még egy sima lámpaláz és egy meggondolatlan cselekedet is lehet… pl részegen…

Te beszélsz vele másfél hónapja…

Talán ezt is megbeszélheznéd vele…

Ha meg nem tudod, vagy nem is akarod elköszönsz, aztán tiltás és kész.

2023. márc. 27. 14:39
 39/61 A kérdező kommentje:
37. De érted. Rákérdez, hogy mi tetszik benne, majd, mikor válaszolok, hogy az arca és a szemei, elkezdi fírtatni, hogy miért az arca és mi van a többi testrészével. Meg, h nekem az biztos nem tetszik. Nekem az jött le, hogy valami önimádóval van dolgom, akit mindenképp dicsérnem kell és ezt akarja ebből kihozni. Én ezt nagyon nem szeretem. Gyerekes. Ha nem tetszik, nem beszélek vele, nem?
2023. márc. 27. 14:42
 40/61 anonim ***** válasza:
94%
Én leírás alapján és mert mundenki magából indul ki, ezt lámpaláznak tippelném, de mondom ezt az láthatja át max, aki beszélget vele, másfél hónapja, mindenesetre a pöcsfotó valóban nem vall sok agyra.
2023. márc. 27. 14:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!