Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi küld a farkáról képet úgy, hogy még soha nem is találkoztunk, akkor az egyből kuka? Nektek mit sugallna ez?
Bocs, hogy tovább kérdezősködök, de miért vártatok másfél hónapig a találkozással?
Régebben, amikor még nem volt messenger, viber meg okostelefonok, de már volt internetes társkeresés és mobiltelefon, akkor néhány e-mail váltás után tel.szám csere szokott következni és megbeszélték a randevút.
Mi tart manapság ennyi ideig?
Jaj!
Te meg gondolom Magyarország közepén, mondjuk Bp-en.
Egyáltalán mi a fenének ilyen távolságból nekikezdeni egy párkapcsolatnak?
Tegyük fel, nem bukott volna ki, hogy perverz.
Tegyük fel létrejön a találkozó.
Tegyük fel, megvan a kölcsönös szimpátia.
És akkor hogyan tovább?
500 km-ről randevúznátok egymással????
Én nem értem a mai fiatalokat, mi a csodának kell ilyen hamvába holt dolgokba belekezdeni...
Hagyjuk a képet szerintem.
Másfél hónapja ismerkedtek. Ez még javában a rózsaszín köd időszaka. És folyton megbántódik, te meg nem tudod, hogy miért, és meg se tudjátok beszélni.
Szerinted milyen jövőtök lenne akkor, amikor még a rózsaszín köd is elszáll?
Nos nézzük fordítva, én pasiként még nem mondanék le egy olyan nőröl, aki másfél hónap beszélgetés után küldene egy képet a sunájáról…
Pláne ha tetszik a suna…
17
Csak dugni akar, és most így, a találkozás előtt, mikor azt hiszi már megpuhított, kezdi beadagolni, hogy ő első randin dugni akar.
Én tiltanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!