Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy ritkán keres a férfi első randi után? Egy hete találkoztunk, holnap fogunk találkozni elvileg. Pl amikor dolgozik akkor is szerintem írhatna valamit reggel vagy délelőtt. Pár szót.
Mit kéne írnia munka közben/ helyett?
Majd személyesen teljesen rád tud figyelni, és kellemesen, bővebben tudtok bármiről beszélgetni.
Meg csak randiztok de már olyan elvarasaid vannak mintha párkapcsolatban lennétek.
Ne csodálkozz, hogy nem ír, még levegőt sem hagyod hogy vegyen.
Ha folyamatosan a h@ts*jában logsz az lesz a vége, hogy dob mielőtt elkezdodott volna valami...
Persze, hogy elvaras, amikor tudod, hogy dolgozik de te azt várod el tőle, hogy neked irkaljon ahelyett, hogy dolgozzon. xD
Különben meg látod az előző randipartnereddel se sikerült hiába beszelgetettek... Vagyis attól, hogy valaki nem ír, beszélget veled feszt nem jelenti pontosan azt, hogy nem érdekled. Valószínűleg nincs ideje, valami közbejött stb.
Majd kiderul, én csak annyit mondtam, hogy ne zavard ha akar ír, ha nem teszi meg akkor meg felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!