A munka miatt mennyit találkozol a pároddal? Pl te délelőttös vagy és amire haza érsz ő pont akkor megy dolgozni és ezért alig alig találkoztok néha?!
Nos, meg is válaszoltad. Ebben az esetben alig-alig :)
Egyébként reggel 7re megy dolgozni, én 8ra, és 3-4 körül végez, én fél4kor. Együtt szoktunk hazamenni, felszed valahol a kocsival. Ha van kedve... XD
Ha nincs kedve, otthon találkozunk legkésőbb 5kor, és este 8-9ig együtt vagyunk, dumálunk, vacsizunk, stb. Aztán hazamegy a kollégiumba. Ez a menetrend mostanság. Aztán nekem lassan kezdődik a suli (14-én), akkor tovább fogok melózni, suli után még 6-7-8ig :( Akkor kevesebbet fogom látni. De novembertől már együtt fogunk lakni, nekem az is elég, ha mellettem alszik :)
Elmegy fél hatkor. Felébreszt, puszi. Hazajön 2-kor, 6-kor, 8-kor vagy 10-kor. Mindig megvárom. Néha elmegy 3-4 napra.
Most az araboknál van, legalább 4 hétig. 5500 km.
Amíg dolgoztam (most táppénzen vagyok 26 hetes terhesen) bizony gyakran előfordult,hogy jóformán csak fényképen láttuk egymást...Mindketten folyamatosban dolgoztunk,Ő persze még mindig.Igazi áldás volt,ha véletlenül egy napra esett a pihenőnapunk,na amikor meg 2 nap is összejött így egymás után...hát azt szavakba sem tudom önteni! :)
Sokszor volt hogy Ő reggeles én délutános,olyankor mire hazaért,már nem voltam itthon,mire én hazaértem már rég aludt,mert reggel korán kell kelnie.Aztán ugyanez fordítva sem volt jobb,az éjszakásról nem is beszélve...
Nagyon nem volt ínyemre,de dolgozni ugyebár muszály...
Mindenesetre most élvezem,hogy amikor nem dolgozik,akkor mindig együtt vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!