Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Délelőtt találkoztam volna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Délelőtt találkoztam volna a párommal, de elaludtam. Hogy engeszteljem ki?

Figyelt kérdés

Dolga volt a városban és megbeszéltük, hogy együtt megyünk. Este még úgy váltunk el, hogy 10kor találkozunk, de majd még reggel beszélünk. Ő írt nekem, hogy akkor megyek-e vele én meg nem keltem fel. Nem tudom mi volt velem. 10kor ébredtem fel, azóta próbálom elérni, de nem reagál semmire. Valahol érthető ugyanakkor bárkivel előfordulhat.(sose volt még ilyen, tényleg!!) Egyébként minden délután találkozni szoktunk. Szerintetek allitsak be hozzá vagy rosszabb lesz és inkább csak várjak?

Az elinteznivalója nem olyan volt, amiben szüksége lett volna rám. Tehát úgy olyan nagy "kárt" nem okoztam neki.

Koszonom a tanácsokat!

2020. jan. 15. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%

Ébresztőórát már rég feltalálták. Illett volna arra kelned.

Menj el hozzá és kérj tőle elnézést.

2020. jan. 15. 14:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Be volt állítva az ébresztőóra. Fel is keltem 8kor, de nagyon fáradt voltam, mert sokat dolgoztam az elmúlt napokban és elég keveset aludtam, így még egy kicsit a takaró alatt maradtam és nem gondoltam, hogy már vissza fogok aludni. Hát megtortent félig ülve... Ő pedig hívni nem hívott csak írt. Arra nem keltem fel :(
2020. jan. 15. 14:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyerekesen reagál a párod, főleg hogy még nem történt ilyen eddig. Mi az, hogy semmire nem reagál? Nagyon gáz. Oké, hogy rosszul esett neki, de akkor sem ez a megoldás hogy szóba sem áll veled..
2020. jan. 15. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Aludj megint, csak vele :D
2020. jan. 15. 15:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyszer volt olyan nyáron, hogy azt mondtam, hogy x időre ott vagyok nála, de késtem és nem reagáltam, mert már úton voltam és vezettem, de mikor elindultam is tudtam, hogy nem fogok odaérni, szóval én is szolhattam volna, viszont úgy voltam vele, hogy mivel nála találkozunk tehát otthon van és nem is megyünk sehova ezért most az a 20 perc nem számít. Akkor is úgy megsértődött, hogy nem szóltam, hogy órákig hozzám se szólt. De akkor elmondta, hogy mennyire utalja az ilyet és azóta nem volt ilyen. Most is az a baja, hogy nem szóltam. És valahol érthető, de legalább megnézhetné az üzenetem vagy felvehetné a telefont. Félek, hogy rosszabbat teszek ha elmegyek hozzá, hiszen ezzel egyértelműen kijelentette gondolom, hogy nem kíváncsi rám
2020. jan. 15. 15:29
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom mióta vagytok együtt, de erről sürgősen szoktasd le. Elaludtál, hogy szóltál volna róla? Nem állandóan fordul elő, hanem most másodszor. Fel se veszi a telefont, nem elérhető, mi lenne, ha valami baj történt volna veled, és azért nem mentél el a találkozóra?

Gyerekes hiszti, érzelmi terrorista. Írtál neki, bocsánatot kértél. Ha nem reagálna 1 napig, akkor a következő üzenetem az lenne, hogy mikor jöhet a cuccaiért. Felnőtt emberről beszélünk, nem egy durcás óvodásról...

2020. jan. 15. 16:18
 7/11 A kérdező kommentje:

Igen, ebben is van igazság.

Beszéltem vele, azt mondta, hogy azért nem nézte meg hogy nekem is rossz legyen ne csak neki. Kicsit én is érzelmi zsarolást érzek a dologban.

Viszont azt mondta, hogy azért haragudott, mert láttam az üzenetet és nem reagáltam. Ezt már nem tudjuk meg mivel azóta irtam neki és úgy már nem írja ki hogy mikor néztem meg. Elkepzelheto, hogy felalomban megnéztem. Nem emlékszem.

Azt is mondta, hogy őt zavarja, hogy szabadnapokon tovabb alszok, mert ő az a típus aki korán fekszik, korán kel és elveszem magunktól ezzel az időt amit együtt tolthetnenk. És, hogy ő ezzel nem tud mit kezdeni. Én se, mert fáradt vagyok én se, mert nekem még szükségem van arra, hogy néha tovább aludhassak és kipihenhessem magam

2020. jan. 15. 17:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Nyáron nem elaludtam, akkor a munkám miatt késtem.
2020. jan. 15. 17:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

jó, nyilván nem szép dolog nem elmenni egy megbeszélt találkozóra, de hát véletlen volt

nevetséges, hogy ezért nem hajlandó most szóbaállni veled

ilyen esetben az lenne a normális, hogy elmondod mi történt, bocsánatot kérsz és ennyi, tovább léptek

nem az, hogy ő játsza a sértődöttet, mintha főben járó bűnt követtél volna el

szerintem hagyd, gondolom már írtál neki azóta, szóval tud mindent, ennél többet nem kell tenned

ne add alá a lovat, hogy könyörögsz a megbocsátásáért egy ilyen miatt

majd keres, ha lenyugodott, te már így is próbáltad elégszer felvenni vele a kapcsolatot

én se szeretem a késést, de ez gyerekes hiszti és hülyeség a részéről

2020. jan. 15. 17:38
 10/11 anonim ***** válasza:
80%
Én megköszönném neki az elmúlt X idôt, amit együtt töltöttetek, és elköszönnék tôle. Egész biztosan nem szeret, ha azt akarta, hogy neked rossz legyen. Ez nem szeretet.
2020. jan. 15. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!