Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Délelőtt találkoztam volna a párommal, de elaludtam. Hogy engeszteljem ki?
Dolga volt a városban és megbeszéltük, hogy együtt megyünk. Este még úgy váltunk el, hogy 10kor találkozunk, de majd még reggel beszélünk. Ő írt nekem, hogy akkor megyek-e vele én meg nem keltem fel. Nem tudom mi volt velem. 10kor ébredtem fel, azóta próbálom elérni, de nem reagál semmire. Valahol érthető ugyanakkor bárkivel előfordulhat.(sose volt még ilyen, tényleg!!) Egyébként minden délután találkozni szoktunk. Szerintetek allitsak be hozzá vagy rosszabb lesz és inkább csak várjak?
Az elinteznivalója nem olyan volt, amiben szüksége lett volna rám. Tehát úgy olyan nagy "kárt" nem okoztam neki.
Koszonom a tanácsokat!
Ébresztőórát már rég feltalálták. Illett volna arra kelned.
Menj el hozzá és kérj tőle elnézést.
Nem tudom mióta vagytok együtt, de erről sürgősen szoktasd le. Elaludtál, hogy szóltál volna róla? Nem állandóan fordul elő, hanem most másodszor. Fel se veszi a telefont, nem elérhető, mi lenne, ha valami baj történt volna veled, és azért nem mentél el a találkozóra?
Gyerekes hiszti, érzelmi terrorista. Írtál neki, bocsánatot kértél. Ha nem reagálna 1 napig, akkor a következő üzenetem az lenne, hogy mikor jöhet a cuccaiért. Felnőtt emberről beszélünk, nem egy durcás óvodásról...
Igen, ebben is van igazság.
Beszéltem vele, azt mondta, hogy azért nem nézte meg hogy nekem is rossz legyen ne csak neki. Kicsit én is érzelmi zsarolást érzek a dologban.
Viszont azt mondta, hogy azért haragudott, mert láttam az üzenetet és nem reagáltam. Ezt már nem tudjuk meg mivel azóta irtam neki és úgy már nem írja ki hogy mikor néztem meg. Elkepzelheto, hogy felalomban megnéztem. Nem emlékszem.
Azt is mondta, hogy őt zavarja, hogy szabadnapokon tovabb alszok, mert ő az a típus aki korán fekszik, korán kel és elveszem magunktól ezzel az időt amit együtt tolthetnenk. És, hogy ő ezzel nem tud mit kezdeni. Én se, mert fáradt vagyok én se, mert nekem még szükségem van arra, hogy néha tovább aludhassak és kipihenhessem magam
jó, nyilván nem szép dolog nem elmenni egy megbeszélt találkozóra, de hát véletlen volt
nevetséges, hogy ezért nem hajlandó most szóbaállni veled
ilyen esetben az lenne a normális, hogy elmondod mi történt, bocsánatot kérsz és ennyi, tovább léptek
nem az, hogy ő játsza a sértődöttet, mintha főben járó bűnt követtél volna el
szerintem hagyd, gondolom már írtál neki azóta, szóval tud mindent, ennél többet nem kell tenned
ne add alá a lovat, hogy könyörögsz a megbocsátásáért egy ilyen miatt
majd keres, ha lenyugodott, te már így is próbáltad elégszer felvenni vele a kapcsolatot
én se szeretem a késést, de ez gyerekes hiszti és hülyeség a részéről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!