Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Délelőtt találkoztam volna a párommal, de elaludtam. Hogy engeszteljem ki?
Figyelt kérdés
Dolga volt a városban és megbeszéltük, hogy együtt megyünk. Este még úgy váltunk el, hogy 10kor találkozunk, de majd még reggel beszélünk. Ő írt nekem, hogy akkor megyek-e vele én meg nem keltem fel. Nem tudom mi volt velem. 10kor ébredtem fel, azóta próbálom elérni, de nem reagál semmire. Valahol érthető ugyanakkor bárkivel előfordulhat.(sose volt még ilyen, tényleg!!) Egyébként minden délután találkozni szoktunk. Szerintetek allitsak be hozzá vagy rosszabb lesz és inkább csak várjak?
Az elinteznivalója nem olyan volt, amiben szüksége lett volna rám. Tehát úgy olyan nagy "kárt" nem okoztam neki.
Koszonom a tanácsokat!
2020. jan. 15. 14:46
11/11 anonim válasza:
Egy hülye hajcsár a párod. Hogy aludna már el ő is egyszer, kétszer, vagy 3-szor! Legyen már olyan fáradt. Ezeknek az kellene, mert úgy el voltak kényeztetve életükben hogy még sose voltak fáradtak úgy igazán, és egyszerűen nulla tapasztalatuk van erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!