Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az miért van hogy ritkán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van hogy ritkán keres a férfi első randi után? Egy hete találkoztunk, holnap fogunk találkozni elvileg. Pl amikor dolgozik akkor is szerintem írhatna valamit reggel vagy délelőtt. Pár szót.

Figyelt kérdés
Többször is én írtam rá délelőtt. Ritkán, keveset beszélgetünk szerintem. Lehet hogy ő eleve ilyen? Hogy ilyen keveset kommunikál. Vagy mi lehet az oka? Dolgozik, dolgozott ő is hétköznap de szerintem akkor is írhatna pár szót, nem? Vagy ő ilyen lehet amúgy is?
2022. okt. 29. 13:27
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
29es: nem írtam neki ma mert kíváncsi vagyok hogy mikor fog írni. Szerinted mennyi időnként kéne vele beszélni? Hetente?
2022. okt. 29. 17:53
 32/43 anonim ***** válasza:
22%

Nem, nem azért. Hogy valakitől megkerdezed hogy van az udvariasság, kedvesség,ergo érdekel a személye.

Viszont ha azért érzed magad rosszul, hogy nem ír a nap folyamán többször erezheti annak, let's be real te magad úgy gondolod, hogy számára az írott kommunikáció nem olyan lényeges:

"Lehet hogy ő eleve ilyen? Dolgozik, dolgozott ő is hétköznap de szerintem akkor is írhatna pár szót, nem? Vagy ő ilyen lehet amúgy is?"

Akkor meg miért vagy ezen kiakadva, ja lehetséges hogy ilyen fajta és velheti úgy hogy sok vagy neki, érted?

Ezért ezzel egyetértek ha randiztok kérdez rá, hogy neki elég-e az uzik száma.

Amúgy meg ha szerinted kevés, nem kielégítő a viselkedese feléd akkor ne folytasd.

2022. okt. 29. 17:59
 33/43 A kérdező kommentje:
Találkoztunk azóta. De nagyon sokat a telefonját nézegette amíg együtt voltunk. Ebből is látszik hogy tudott volna írni ha érdekelném. Lehet hogy telefonfüggő. Tényleg nem érdeklem eléggé. Más dologból is még ez mutatkozott meg. Szakítok vele.
2022. okt. 31. 21:55
 34/43 Noren1989 ***** válasza:
20%
Vàrta, h írjon a többi csaj. Nem sajnàlom, jobb, ha kiadod az útjàt.
2022. okt. 31. 22:01
 35/43 A kérdező kommentje:
Várta ? Mikor? Mielőtt találkoztunk? Így hogy találkoztunk legalább megtudtam dolgokat.
2022. okt. 31. 22:03
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Hat most mondanám, hogy az eleje óta ezt mondtam, de csak a lepontozoknak szólna, nem neked, kedves kérdező…
2022. okt. 31. 22:20
 37/43 A kérdező kommentje:
36os: mit írtál az elején?
2022. okt. 31. 22:22
 38/43 anonim ***** válasza:
56%
21-23-28-as kommentelő voltam…
2022. okt. 31. 22:35
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
A 20-asban en is ezt irtam. Aki akar veled parkapcsolatot annak ideje is lesz rad. Akkor is, ha 7/24-ben dolgozik. Az osszes kifogashalmaz, amit a tobbiek felsoroltak, azok kifogasok. Ha ugy erzed, hogy a masik szarik rad, akkor az egy valos erzes, nem kell megmagyarazni. Attol az erzes megmarad, akarmilyen jo okot is tud erre barki is mondani. Hallgass jobban az erzeseidre, es akkor kevesebb idot fogsz elpazarolni ilyenekre.
2022. nov. 1. 18:23
 40/43 A kérdező kommentje:
38-39 igazatok van. Szakítottam vele ma.
2022. nov. 1. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!