Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az miért van hogy ritkán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van hogy ritkán keres a férfi első randi után? Egy hete találkoztunk, holnap fogunk találkozni elvileg. Pl amikor dolgozik akkor is szerintem írhatna valamit reggel vagy délelőtt. Pár szót.

Figyelt kérdés
Többször is én írtam rá délelőtt. Ritkán, keveset beszélgetünk szerintem. Lehet hogy ő eleve ilyen? Hogy ilyen keveset kommunikál. Vagy mi lehet az oka? Dolgozik, dolgozott ő is hétköznap de szerintem akkor is írhatna pár szót, nem? Vagy ő ilyen lehet amúgy is?
2022. okt. 29. 13:27
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
51%

Csak akkor tapasztaltam ilyet, amikor nem érdekeltem annyira a másik felet. Valahogy azt sem tudom megérteni, ha valaki munka közben nem ír vissza, nem kell egész nap beszélni, de ha van egy öt perces szünet vagy valami…én is dolgozom, vissza tudok irni, ha valaki nem kétkezi munkásként dolgozik, azért nem 8 órán keresztül csak ül és dolgozik…

Szóval amikor valaki így irogatott velem, abból mindig kiderült és hamar világossá vált, hogy nem erdeklem eléggé.

2022. okt. 29. 16:49
 22/43 A kérdező kommentje:
Szerintem is furcsa. Hogy ne lenne 5 perce.. Főleg hogy ha látom hogy időnként fent van Messengeren de nem ír nekem semmit.
2022. okt. 29. 16:52
 23/43 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg nem erdekled annyira, más is képbe jött, aki jobban megfogta…az ok mindegy, a lényeg, hogy nem ír. Én hagynám a dolgot, de te tudod. Csak ne lepodj meg ha esetleg lemondja a második randit.
2022. okt. 29. 16:54
 24/43 anonim ***** válasza:
23%
Hihetetlen, miket tudtok belemagyarázni egy ismeretlen ember viselkedésébe.
2022. okt. 29. 17:05
 25/43 anonim ***** válasza:
37%

Én ezt eskü nem értem.

Nem is tudja egyikőtok se hogy miért nem ír, de felpontozatok azokat, akik szerint nem érdekli tovább a kérdező.

Persze azokat akik más lehetséges okokat is írnak azokat muszáj lepontozni.

Miközben a kérdező maga leirta, hogy irkalnak. Nem annyit mint ő szeretne de tulajdonképpen a kérdező egocentrikusaga, hiúsága játszik szerepet.

Különben azért nem fogja érdekelni a palit a kérdező, mert nyagassa és ragad mint egy rágógumi.

Egyenlőre még talonban tartja (ja arra), mert ezek után amit művelt, hogy raakaszkodott inkább menekülni fog.

A kérdező lesz az oka, hogy befejezik mielőtt elkezdodott volna valami, ne jelen időben írjátok, amikor még kommunikálnak... 🤦‍♀️

2022. okt. 29. 17:08
 26/43 A kérdező kommentje:
25ös: nem akaszkodtam rá. Miért gondoltad ezt? Nem írtam neki hogy miért ír keveset. Ma pl nem is írt még.. megvárom most hogy mikor fog írni. Tegnap, tegnapelőtt is én írtam rá.. Ha majd találkozni fogunk megkérdezem tőle hogy szerinte nem beszélünk keveset. Szerintetek ez jó ötlet? Milyen egócentrikusság, hiúságról írsz 25ös? Ezt miből gondolod?
2022. okt. 29. 17:33
 27/43 anonim ***** válasza:
53%

"Egy hete találkoztunk, holnap fogunk találkozni elvileg. Pl amikor dolgozik akkor is szerintem írhatna valamit reggel vagy délelőtt. Pár szót." - Pl. ezért gondolom.

Ritkán, keveset beszélgetünk szerintem. Lehet hogy ő eleve ilyen? Hogy ilyen keveset kommunikál. Tegnap is én írtam rá, meg azelőtt is blabla... Ha ez nem akaszkodas akkor nem tudom mi az.

2022. okt. 29. 17:40
 28/43 anonim ***** válasza:
70%

Istenem már, hogy itt minden akaszkodas!!! Ha az ember már erdeklodik természetes mennyiségben, az akaszkodas ? Lehet húsz évig is ismerkedni napi egy üzenettel meg havi egy találkozóval, hogy ne tűnjön az ember akaszkodonak, de van értelme ?

Ha engem érdekel valaki, írok neki. Ha valakit erdeklek, ír nekem. Ennyi !

2022. okt. 29. 17:43
 29/43 anonim ***** válasza:
43%

Hogyne lenne már az, vagy tolakodas ha csak ő ír... Mindegy, hogy ki ír kinek, a lényeg hogy az egyik tulzasba viszi és ez esetben a kérdező a 'hunyó'.

Am észre vette magát a kérdező, hogy bizony lehet benne igazság :

"Ma pl nem is írt még.. megvárom most hogy mikor fog írni."

Úgyhogy utolsó nekem ez elég bizonyíték. :))))

2022. okt. 29. 17:49
 30/43 A kérdező kommentje:
27es: ez nem akaszkodás. Azért mert megkérdeztem hogy hogy vagy? Szerinted hány naponta kéne írni neki? Hetente 1x? Nem kéne lennie kommunikációnak?
2022. okt. 29. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!