Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az miért van hogy ritkán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van hogy ritkán keres a férfi első randi után? Egy hete találkoztunk, holnap fogunk találkozni elvileg. Pl amikor dolgozik akkor is szerintem írhatna valamit reggel vagy délelőtt. Pár szót.

Figyelt kérdés
Többször is én írtam rá délelőtt. Ritkán, keveset beszélgetünk szerintem. Lehet hogy ő eleve ilyen? Hogy ilyen keveset kommunikál. Vagy mi lehet az oka? Dolgozik, dolgozott ő is hétköznap de szerintem akkor is írhatna pár szót, nem? Vagy ő ilyen lehet amúgy is?
2022. okt. 29. 13:27
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
49%
Ezek semmitmondóak. Lehet, neki is. Azt várod, hogy felvegyen a kedvedért egy viselkedést, ami nem őszintén jön?
2022. okt. 29. 13:58
 12/43 anonim ***** válasza:
49%
Első randi után mit vársz? A következő lépés a második randi.
2022. okt. 29. 14:03
 13/43 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek mikortól "elvárható", mikortól normális hogy többet keressen engem, hogy többet beszéljünk?
2022. okt. 29. 14:05
 14/43 anonim ***** válasza:
70%
Pont ez az. Ha ő nem ilyen, akkor elvárhatod, de nem lesz ilyen. Vagy csak megjátssza, ha épp eszébe jut. Ez kinek jó?
2022. okt. 29. 14:07
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Munka után már rendesen keres és beszélgettek? Csak az a baj, hogy reggel meg munka közben nem ír? Mert akkor simán lehet, hogy érdekled, csak ő nem az a típus, aki igényli az egész napos kapcsolattartást és nem látja értelmét annak, hogy írjon pár szót, mikor nem ér rá rendesen beszélgetni.
 16/43 anonim ***** válasza:
79%
Le lehet pontozni, de ha valaki érdekel, akkor igenis szánok rá időt!
 17/43 A kérdező kommentje:
15ös: munka után szokott írni de akkor is keveset beszélünk
2022. okt. 29. 14:16
 18/43 anonim ***** válasza:
61%

Persze ha vki érdekel akkor szánok rá időt, DE ne hogy már elvarja a nő, hogy jó reggelt, délutánt, estét írjon ha a másik szerint ez semmitmondó, vagy vele irkaljon ha munkába van. Főleg meg ne felejtsük el hogy annak a pasasnak nem körülötte forog a világ.

Van élete, érző lény, aki lehet fáradt a meló miatt, lehet beteg, lehet nincs kedve blabla.

Azzal meg hogy a kérdező írogat

csak jobban elrontsa az egészet.

Majd a pasas azt gondolja, ha már nem tart ott most hogy a kérdező egy pioca és szépen szó nélkül lepattintja.

2022. okt. 29. 14:19
 19/43 anonim ***** válasza:
78%
Ne zaklasd munkaidőben
2022. okt. 29. 15:11
 20/43 anonim ***** válasza:
59%
Ez egyertelmu jelzes, hogy nem nagyon erdekled. Mint ellenkezo nemu persze akar valamilyen kapcsolatot, de mint ember rohadtul nem erdekli a szemelyiseged. Amikor egy ferfi teged akar, akkor egeszen maskepp viselkedik, keres, erdeklodik, idot szan rad es felreteszi minden egyeb dolgat. Ferfi oldalrol igy lehet kifejezni, hogy komolyan gondolom valakivel. Aki dolgozm, meg nem erek ra, meg ne legyenek mar elvarasok felem kifogashalmazt zuditja a masikra, abbol egy langyos fosnal jobb kapcsolat sosem lesz. Egy uj kapcsolat felepitese rengeteg energiaba kerul mindket felnek. Pontosan azert, mert folyamatos feedback kell a masik fele, hogy igen, jol erzem magam veled, lephetunk megegyet elore. Aki elzzarkozik a kommunikaciotol, az elzarkozik a kapcsolattol is.
2022. okt. 29. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!