Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi küld a farkáról képet úgy, hogy még soha nem is találkoztunk, akkor az egyből kuka? Nektek mit sugallna ez?
Figyelt kérdés
Elküldte, hogy tetszik-e nekem? Másfél hónap beszélgetés után ugyan, de akkor is. Még csak most találkoznánk először személyesen.2023. márc. 27. 10:27
11/61 anonim válasza:
És az elmúlt másfél hónapban miről beszélgettetek, hogy úgy érezte, ezt most helyes volna elküldenie? :-)
12/61 anonim válasza:
Arra célzol, hogy kiprovokálta, és normális férfi ilyet nem tesz csak úgy? Mert akkor el kell keserítselek.
14/61 anonim válasza:
Felmerül a kérdés, hogy mit sugall? :D Biztos azt, hogy beszélgetni szeretne és megismerni a lelked.
15/61 anonim válasza:
Ha pszichiáter vagy és dolgozik benned a tudományos érdeklődés, akkor érdemes vele találkoznod - persze csak megfelelő óvintézkedés mellett.
Vagy ha oknyomozó újságíró vagy és szeretnéd megérteni, miért terjedt el ez a dolog manapság és fel akarod deríteni az ilyen emberek társadalmi hátterét, netán szubkultúráját.
:-)))
16/61 anonim válasza:
Arra se venném a fáradtságot, hogy bármit reagáljak erre. Instant menne a tiltás. Nem érdekelnek a primitív bunkók.
17/61 A kérdező kommentje:
11. Normális témákról. De most valamiért elkezdett kérdezősködni, hogy mi tetszik benne külsőre. Amikor írtam, hogy az arcát preferálom és a szemeit, elkezdte kérdezgetni, hogy a többi dolog nem tetszik benne? Mondtam, hogy de, de mégis ezt emelném ki. Aztán írta, hogy mindent elrontok, mert úgy érzi nem tetszik a teste. Írtam neki, hogy most mégis mi bajod van, mindened tetszik, zárjuk le már ezt a témát. Akkor küldött mindenféle képet. Nem mintha nem láttam volna eddig még videókamerán. Tehát tudom milyen. 🙄🙄🙄
2023. márc. 27. 11:59
18/61 anonim válasza:
huha, ott is megmutatta? :D Nem szégyellős.
19/61 A kérdező kommentje:
18. Videón nem mutogatta a testrészeit. Ott normálisan fel volt öltözve, de látszik a fizukuma és nekem tetszett
2023. márc. 27. 12:03
20/61 A kérdező kommentje:
Csak baromira nem értem, miért lett ez most hirtelen és központi téma. Mintha bekattant volna vagy nem tudom
2023. márc. 27. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!