Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek vannak előítélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek vannak előítéleteitek ismerkedésnel ha egy férfi túl jól néz ki?

Figyelt kérdés
Ha feltűnően helyes, és sportos, akkor nem gondoltok arra hogy biztos nagyképű, hogy megcsalhat, vagy hogy sok nő hajt rá, és önbizalomhiányotok lenne mellette?

2023. márc. 18. 19:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Nem, nincsenek ilyen gondolataim.

Másféle férfival alapból szóba sem állnék.

Nincs önbizalomhiányom, teljes mértékben elhiszem, hogy sírig tartó komoly kapcsolatot akarhat tőlem egy ilyen férfi, és sose kéne nekem mellette más nő.

2023. márc. 18. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
26%

Molett nőként egyszer elcsábultam egy ilyen fiú miatt.

40 vagyok,ő 30 volt rámírt hogy csak összejárogatni szeretne.

Átgondoltam belementem.Sportos izmos volt,szerelmes lettem.

Végén már mindig vártam magamhoz,mindent megcsináltam neki.

Majd egyszer írt egy smst,talált mást,ne keressem.

Azóta se láttam,letiltott egyből facebookon,még a telószámomat is letiltotta.

Keserű tanulás volt,de azóta megfogadtam nem a szépségezt fogom nézni.

2023. márc. 18. 19:08
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy a jó genetikával rendelkező emberekhez mindegy milyen nemű.. sokkal több az előítélet/rosszindulat akarva-akaratlanul…
2023. márc. 18. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem választott, megvolt rá az oka, és ez nekem elég. Nem agyalnék azon, mi lesz, ha ... Ha tovább áll, akkor nem becsült meg, vagyis nem egymásnak voltunk teremtve. Nyilván fájna, sőt, mivel történt már ilyen, fájt is, de túltettem rajta magam.
2023. márc. 18. 19:14
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Van, nem is állok szóba ilyenekkel, komolyan.
2023. márc. 18. 19:15
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Az én ízlésem szerinti meg a többség ízlése szerinti jól kinézés közt eléggé nagy a távolság. (Nekem pl. egyáltalán nem jön be Henry Cavill.)
2023. márc. 18. 19:22
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
#5 same
2023. márc. 18. 19:34
 8/12 anonim ***** válasza:
38%

Igen van.

Leven eleg fura hiszen van tolem sok szaz szebb no...

Tuti csak kanos es eppen utban voltam

2023. márc. 18. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem igazán.

A "biztos nagyképű" az kiderül az első beszélgetések alatt, szóval ez már alapból nem merül fel. Vagy igen, de akkor ugye bebizonyosodik és nincs min gondolkodni.

A megcsalhat kérdéskör nem korlátozódik a feltűnően jóképű/sportos pasikra. Eddigi életem során egy pasim csalt meg (vagy ha többen, akkor ők ügyesebbek voltak), aki határozottan nem volt sem jóképű, sem sportos. Nekem inkább megcsalás-ügyben pont a nem annyira szép fiúkkal kapcsolatban vannak előítéleteim, mert aki világéletében azt látta, tapasztalta, hogy bármelyik nőt megkaphatja, annak ez nem lesz akkora truváj, hogy egy alapból jó kapcsolatot emiatt felrúgjon, míg akinek kevésbé jutott ki a "jóból", az egyből ugrik a lehetőségre, hiszen ki tudja, mikor lesz rá alkalma, ha egyáltalán? Szóval már csak ezért is kevésbé bízom meg valakiben, aki csúnya.

Az, hogy sok nő hajt rá, az nekem miért okozna önbizalomhiányt? Hajtsanak rá, ha nekik ez a vágyuk. Ő engem választott, így amíg a saját döntésében biztos, nem fog érdekelni, hány nő nyomul.

2023. márc. 18. 20:00
 10/12 anonim ***** válasza:
26%
Ha csaj is jol nez ki,akkor alap ,h a pasi is. Min 185 cm alap.
2023. márc. 18. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!