Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők a “magas labdákat” csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a “magas labdákat” csak annak adják egy hétköznapi “futólagos” beszélgetés során (nincs barátom épp, kedvetlen és magányos vagyok emiatt stb…), akitől akarnak is valamit?

Figyelt kérdés
Ha egy nővel jó ismerősök vagyunk és szóba került (ő hozta fel), hogy egyikünknek sincs kapcsolata, de beszéltük, hogy majd összefutunk (amolyan igazából ki-nem-mondott randi), de később (érdemben azóta nem is beszéltünk) már passzívabb, akkor hagyni kell vagy nyomulni kell picit?

2023. márc. 17. 11:40
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, havonta párszor találkozunk munka miatt, nem vagyunk barátok se tulajdonképpen.
2023. márc. 17. 11:41
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Jézusom...ilyen dolgokat napi szinten közlök emberekkel. Nem akarok tőlük semmit.
2023. márc. 17. 11:42
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Én ezt elmondom bárkinek. Nem célzott semmire.
2023. márc. 17. 11:58
 4/12 A kérdező kommentje:
És utána találkozót beszéltek meg?
2023. márc. 17. 12:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Érdekes… bár én (bár férfi vagyok), biztosan nem fogom magamtól emlegetni, hogy párkapcsolat hiánya miatt milyen lehangolt vagyok, főleg annak, aki nem izgat :)
2023. márc. 17. 12:31
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Ha barát vagy haver, megbeszélünk egy találkát, igen. Ezt azt jelenti, hogy elmegyünk sétálni, múzeumba, kávézóba, moziba, amit szeret, de nem azt, hogy szeretném a páromnak.
2023. márc. 17. 12:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo,en siman megbeszelnek egy konkret idopontot helyszint!

A majd ugyis osszefutunkhoz hozzafuzheted: Melyik napod kevesbe zsufolt munka utan? Igen,kedden delutan 6-kor vagy este 9-kor iszunk egy kavet egy kavet az …. Kavezoban? (Probalj olyan napot mondani,amokor kevesbe zsufolt.

Probalkozz be,akkor kehetsz nyugodt. Ha meg se probalod,ne varj semmit.

N

2023. márc. 17. 12:43
 8/12 A kérdező kommentje:
6-os, írtam, nem vagyunk barátok, igazából nem is kerestük egymást. Most adódott egy ilyen, köszi, 7-es, ez lesz/van, csak nem akarom zaklatni se…
2023. márc. 17. 13:12
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

"párkapcsolat hiánya miatt milyen lehangolt vagyok, főleg annak, aki nem izgat :)"

Engem meg senki nem izgat, mégis beszélek velük akármiről.

2023. márc. 17. 13:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hívd el valahová konkrétan. Lehet, hogy arra vár, hogy tegyél egy lépést felé.
2023. márc. 17. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!