Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig főleg a szex, szerelem és néhány hétköznapi dolog volt téma. Ennyire leszűkült a lány, vagy várhatok még egyéb, értelmesebb témát is tőle?
Nem tartom valószínűnek, hogy ha 4 hónap alatt nem tud másról beszélni, akkor hirtelen megváltozik. Ebben ne is reménykedj.
Ilyen kis egybites szegénykém. Szokták mondani, hogy a libát nem az eszéért szeretik, hanem a melle húsáért.
Talán releváns információ lehet mindenek előtt:
én: 26F, ő 18L
1# "A libát nem az eszéért szeretik, hanem a melle húsáért."
Ez elindította a napomat! :D
(Nem remélem hirtelen, de fokozatosan, ahogy meghittebbé válik a dolog. Pl.)
2# Hátööö, ha már megkérdezted, a mi kapcsolatunk bonyolult. Barátság extrákkal, de annál azért több, és egyre több, de különböző okokból nem lehetünk úgy csak simán együtt, mint egy pár (egyelőre).
Én például szívesen eltársalognék vele mondjuk a világ dolgairól, gazdaságról, vállalkozásról, természettudományokról, emberekről, politikáról, pszichológiáról, könyvekről, nagy emberekről, filozófiáról, spiritualitásról, vallási kérdésekről, más tájakról, kultúráról, társadalomról, hosszútávú célokról, álmokról, utazásról, életmódokról, stb.
3# Az is van, hogy ritkán találkozunk személyesen.
Nagyon kedvelem a lányt, és amit ismerünk egymásról, az nagyon hasonlít, és tényleg rengeteget tudunk dumálni, de ilyen hétköznapi dolgokról. Néha másról is, de ott inkább én dumálok, a monológgal meg nem akarom, hogy az legyen, hogy dumálok neki, s ő kell hallgassa. De azt is látom viszont, hogy sok dolog van, amiről azért nem beszéltünk, mert nem jött még szóba. Az előző barátnőm után fura, mert ő kifejezetten az intellektuálisabb beállítottságú pasikra gerjedt.
#4. Én hoztam fel először, érdeklődtem dolgok felől, hogy hogy áll vele. Aztán láttuk egy idő után, hogy tudunk nyitottan, tabuk nélkül dumálni, és talál is a hozzáállásunk párkapcsolathoz, szexhez, s aztán mintha beragadtunk ebbe az intim világ témába, főleg, hogy "gyakorolni" is kezdtük, és rájöttünk, hogy mindkettőnknek egy új világot hozott a dolog az eddigiekhez képest. Egy idő után inkább ő lyukad ki örökké itt.
Két fontos dolog:
1.Nem egyből vágtunk bele a közepébe, elég sokat dumáltunk egyebekről, míg oda jutottunk, csak hétköznapibb dolgokról.
2. Kalandnak indult, így igaz, valóban. De most meg az a helyzet, hogy a csaj totál belém van zúgva, és engem sem hagy hidegen a téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!