Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők a “magas labdákat” csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a “magas labdákat” csak annak adják egy hétköznapi “futólagos” beszélgetés során (nincs barátom épp, kedvetlen és magányos vagyok emiatt stb…), akitől akarnak is valamit?

Figyelt kérdés
Ha egy nővel jó ismerősök vagyunk és szóba került (ő hozta fel), hogy egyikünknek sincs kapcsolata, de beszéltük, hogy majd összefutunk (amolyan igazából ki-nem-mondott randi), de később (érdemben azóta nem is beszéltünk) már passzívabb, akkor hagyni kell vagy nyomulni kell picit?

2023. márc. 17. 11:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Jobb eredmenyt ersz el ott helyben szoban,amikor ezt a talalkozunk dumat eloadja. Ott a pillanat heveben jobban igen mond,mintha kulon felhivnad.

Illetve szemelyesen latod a reakcioit: esetleg a kavet nem szereti vagy az idopont nem jo. Mindenkepp ott es akkor kell tovabb gorditeni a beszelgetest es egy konkret idopontban meegyezni.

Hatarozatlan norol van szo. O sose fog kezdemenyezni.

A randira hivas nem zaklatas. Tobb onbizalom kellene Neked.

2023. márc. 17. 13:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Ott hirtelen megelégedtem azzal, hogy beleegyezett általánosságban, ez számomra egyértelmű volt, de a konkrét időpontra/programjavaslatokra (elég semleges programok) nem reagált.
2023. márc. 17. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!