Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet hogy csak tartalék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy csak tartalék vagyok neki ?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel úgy érzem jó lehetne kapcsolatban lenni, szeretek vele találkozni, csak hàt barátnője van.

-Van amikor beszél nekem a barátnőjéről.

- De ha én megemlítek egy fiút akkor rosszul esik neki.

- akkor küldött nekem képeket az állatiról.

- segített eligazodni egy növénnyel kapcsolatban.

- amikor találkozunk mindig nevet, mosolyog rám.

- kapok tőle kávét rendszeresen amikor találkozunk.

- de sokszor úgy érzem, hogy egyszer közeledik, máskor elhúzódik.

Meg tudjátok én nem kezdek olyan emberrel akinek párja van, illetve párkapcsolatban van valakivel. Tulajdonképpen sokszor nem értem mit akar tőlem.

2023. márc. 14. 22:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

“, csak hàt barátnője van.”

Aki meg is marad. Viszont ő csalja fűvel-fával és veled.

Ennyi a képlet. A körítés, álmodozás, belemagyarázás.

2023. márc. 14. 22:04
 2/22 anonim ***** válasza:
71%

“Tulajdonképpen sokszor nem értem mit akar tőlem.”

Miért? Mist mit csinálsz?

Kitakar, betakar, hogy mit akar?!

Na, mit?

2023. márc. 14. 22:05
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Sokan élnek olyan kapcsolatban amiben már régóta nem boldogok. Hogy miért nem lépnek ki belőle az általában változó.

Az ilyen kapcsolatok nem feltétlenül rosszak, lehet csak az érzelmek múltak el de a kötődés megmaradt. Ezért keresnek valakit akivel azt érezhetik amit a párjukkal már régóta nem.

Ez senkivel szemben nem tisztességes ezért azt tanácsolnám neked, hogy közöld vele félreérthetetlen módon, hogy neked ez nem fér bele és csak barátok lehettek ha van párja.

2023. márc. 14. 22:10
 4/22 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki. És dühös lett 😅
2023. márc. 14. 22:12
 5/22 A kérdező kommentje:

Azóta is próbálkozik, de legtöbbször igyekszem elutasítóan reagálni a dolgaira.

Egyszer nem ittam meg a kávét és szóvá tette: “nem fogyott még el az italod”.

2023. márc. 14. 22:17
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Az bizony sajnos.

Én is voltam ilyenben.

A fene megette,ha nálam próbálkozott valaki,de azt titkolta,hogy ő komoly párkapcsolatban él.

Persze,ha komolyabb témákra tereltem a szót,folyton hárított.

Ezek az emberek így gondolkodnak.

"Majd lesz valamilyen kapcsolat"

2023. márc. 14. 22:31
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Simán megdugna aztán menne tovább útjára. Semmit nem jelentessz neki.
2023. márc. 14. 23:49
 8/22 anonim ***** válasza:
85%
Még az se.
2023. márc. 15. 06:38
 9/22 anonim ***** válasza:
50%
Voltam ilyenben én is. Hu, hosszú sztori, már 4 éve ismerem, azóta az akkori barátnője gyereket szült neki, én akkor elküldtem a fenébe, de azóta is rám ír pár havonta. Valószínűleg az lehet nála, amit 3mas ír, hogy hiányoznak neki az érzelmek, az izgalom, és nálam akarja ezt kiélni. Csak az a baj, hogy én halálosan szerelmes voltam belé, és én kicsit tönkrementem, amikor a másik nővel maradt.. most próbálok rá úgy tekinteni, mint egy barátra, mert egyébként olyan kedves és rendes velem, amit nem igazán kapok meg mostanában senkitől, szóval nem akarom elküldeni, de azért félek, hogy nehogy megint előjöjjenek bennem az érzések, mert az nagyon rossz lenne.. szóval ha nem akarsz ilyen helyzetbe kerülni, mint most én, akkor küldd el😀
2023. márc. 15. 07:01
 10/22 A kérdező kommentje:

Igazából nem értem ezt a magyar szokást, hogy szenvedünk egy pàrkapcsoltaban, de attól benne maradunk. Ez is az önkínzásnak az egyik formája szerintem.

Számomra ez akkor is gusztustalan ha a pasi unatkozik a kapcsolatában. Így játszani valakivel, ez azért felháborító!

2023. márc. 15. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!