Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utolsó tartalék vagyok/voltam?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hete ismerkedek egy emberrel, online kezdődött. Volt randi, de ott a 3 puszin kívül nem történt semmi. Aztán folytatódott a beszélgetés, sok képküldés, úgy érezhetően egymásra sikerült talán hangolódni valamennyire, aztán az utóbbi 3 napban semmiféle kommunikáció nincs a részéről. Kikapcsolta azt a funkciót, hogy látható legyen mikor online, illetve tartalmakat posztol vagy oszt meg. Felém egyik pillanatról a másikra nem fordít figyelmet. Elvileg pár nap múlva megint találkozunk, de úgy látom, ez szerintem zátonyra futott. Tudni kell, hogy az elején lazább kapcsolatra gondolt, ez persze nekem sem hátrány. Ebben az esetben is ez normális jelenség lenne?2021. jún. 8. 19:36
1/4 anonim válasza:
Úgy tűnik igen. Ezen túl kell tenned magad.
2/4 anonim válasza:
A jelek szerint lazabb kapcsolatra is mas jutott be a dontobe. Ne vedd magadra, viszont jelen allas szerint lapit. Hacsak nem masik ember elol.
3/4 anonim válasza:
A lazább kapcsolat kiépítése is lazábban alakul... ezen nincs mit csodálkozni.
4/4 anonim válasza:
Ez a lazább kapcsolat, nem tudom miért csodálkozol. Majd akkor kell gondolkodnod, ha nem jön össze a randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!