Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy csak tartalék vagyok neki ?
Van egy férfi akivel úgy érzem jó lehetne kapcsolatban lenni, szeretek vele találkozni, csak hàt barátnője van.
-Van amikor beszél nekem a barátnőjéről.
- De ha én megemlítek egy fiút akkor rosszul esik neki.
- akkor küldött nekem képeket az állatiról.
- segített eligazodni egy növénnyel kapcsolatban.
- amikor találkozunk mindig nevet, mosolyog rám.
- kapok tőle kávét rendszeresen amikor találkozunk.
- de sokszor úgy érzem, hogy egyszer közeledik, máskor elhúzódik.
Meg tudjátok én nem kezdek olyan emberrel akinek párja van, illetve párkapcsolatban van valakivel. Tulajdonképpen sokszor nem értem mit akar tőlem.
"Számomra ez akkor is gusztustalan ha a pasi unatkozik a kapcsolatában. Így játszani valakivel, ez azért felháborító!"
"Van egy férfi akivel úgy érzem jó lehetne kapcsolatban lenni, szeretek vele találkozni, csak hàt barátnője van."
Miért hazudsz? Kellene neked ezért írsz, beszélgetsz vele. Az a bajod, hogy nem dobja miattad. Miért nem hagyod őket békén? Lehet nyugodtan, hogy barátként tekint rád, jó ismerősként te meg bemagyarázod magadnak, hogy közeledik és elhúzodik azért, mert tanácsokat adott és kávéval kínál. :D
13#
Nekem nem úgy tűnik, hogy nyomul, az tűnne inkább, ha flörtölne és hasonlók. Inkább azt gondolom, hogy a "rosszul esik neki, hogy más fiúról beszél" a kérdező fejében van, nah de tévedhetek természetesen.
Mindegy, nem számít mit miért tesz, vagy mond, az a lényeg szerintem, hogy barátnője van és hogyha egyszer létezik, akkor minek ad lehetőséget a férfinak arra, hogy összezavarodjon. Nem kéne. Hiába van párkapcsolatban, akkor is a nő dönti el, hogy meddig mehet. Az ő felelőssége is logikusan ha valami történne én ezzel kapcsolatban tisztában vagyok, viszont ha a kérdező enged neki, nemcsak a férfi lesz bűnös. Számomra érthetetlen, hogy tetszik neki, saját magát teszi ki sérülésnek, mert az 99,99%,mint ahogy te írtad, hogy nem fogja elhagyni a nőt. Miért sodorja magát kényelmetlen helyzetbe?
14#
Megtennéd hogy elolvasod amit írtam ?
Nem csak a kitaláltam ezeket! Persze, én leszek a hibás, mert ő kezdett el udvarolni nekem! Továbbá fentebb írtam, hogy én elutasítom a közeledését!
Elutasitod? Tényleg? Ezt kinek akarod bemagyarazni? Itt írtál ki kérdést, hogy minek tart ugyan és az első mondat az hogy kapcsolat jó lenne, de párja van. :D
Tudod mi vagy? Egy áldozatot játszó személy, aki valójában nem bánná, hogy meghuzna a pasas. Nem vagy te tekintettel a másik nőre még egy kicsit se.
Ha lennél már rég leallitottad volna...
Igen képzeld elutasítom, az hogy jó lenne az egy dolog!
Magát a kérdést se írtam volna ki, ha annyira rá akarnék hajtani! Hanem fogtam volna magam és elcsaltam volna!
Miért nem mondod el a nőjének akkor, hogy milyen jómadár? Van rá írásos bizonyítékod is, ugye? Nyugodtan el lehetne küldeni neki. De te "elutasítod" várod, hogy elhagyja őt miattad, ám ő veled ellentétben nem gondolkodik ilyen komolyan veled kapcsolatban. Maximum szexet szeretne, ezért flörtöl, ezért kedveskedik. Te reménykedsz, sugallod neki, bár "nemet" mondasz a közeledésére. Ő ezzel tisztában van, épp ezért fog megdugni. Egy férfi ha látja, érzi, hogy a nő oda van érte és neki is tetszik valamilyen formában (új inger, nem bír magával, kevés szex van otthon, sok a vita), akkor hajtani, teperni fog érte. Ha komolyan venne téged, amit mondasz, hogy "nem szabad, párod van" pl. akkor lehetseges hozzád sem szólna, soha többet nem írna szexuális, csipkelodos üzenetet, vagy hagyná el a száját, ez ilyen egyszerű.
Itt az történik, hogy 100% magabiztos abban, hogy lefekszel vele, látja, hogy bejön neked és nem gondolod komolyan amit mondasz.
Készülj fel a szeretői pozícióra. Csak arra leszel jó neki, mert nem fogja elhagyni a barátnőt érted, hiszen olcsó, gyenge nő vagy a szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!