Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Néhány csaj miért tart tartalé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány csaj miért tart tartalékban fiút?

Figyelt kérdés

Ezek a "tartalék" fiúk nem annyira izgalmasak hogy elsők legyen így ha nincs szakít és szomorú akkor ilyen búfelejtőnek jók? Vagy hogy gondolkoznak a lányok? A lánynak nem szégyen ez hogy épp van barátja de már másik fiút is hülyít ha vége lenne a kapcsolatnak akkor ne legyen egyedül, nekem ezekről nem az jut az eszembe hogy mennyire érzelmesek meg hogy mennyire a szerelem miatt vannak együtt valakivel. Inkább kapcsolatfüggők lehetnek.

Fiú vagyok de szeretnék erre rájönni hogy miért csináják ezt a lányok.

2022. okt. 22. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Ki kell ábrándítsalak: a csajok nem terveznek semmit a tartalék csávókkal.

A tartalék csávók arra vannak, hogy körberajongják a csajt, pumpálják az egóját, hízelegjenek a hiúságának. Ennyi és nem több. Ha szerencsétlen balfasz bepróbálkozna, a csaj egyből elővenné az álnaiv arcát: "Hogy miii, hogy a Józsi? Hogy ő úúúúgy néz rám? Hááát, soha nem gondoltam volna..."

2022. okt. 22. 10:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert megtehetik. Főleg akkor van ez így, hogyha online ismerkednek.
2022. okt. 22. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem lehet csak egótunning is, de a kapcsolatfüggőségből adódó átmeneti pótlék miatt is. Láttam mindkettőre példát. Külső szemlélőként ma már elég egyértelmű, de ha benne van az ember, elég vak lehet erre.
2022. okt. 22. 10:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nemtől és kapcsolattól függetlenül is létező jelenség. Bizonyos esetekben egy „kispados” valóban csak egónövelő, de van, amikor meg szerephez juthat akkor, ha mégse jön össze az ígéretesebb jelölttel.
2022. okt. 22. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét nemben vannak "talongyártók". Nekik ez ad egy bizonyos fokú érzelmi biztonságot. Ha csak egy párja van az nem elég, mert az ilyen emberek tudat alatt folyton attól félnek hogy érzelmileg egyedül maradnak. Ezért mindig kell egy plusz ember akit bármikor elő lehet venni, ha az aktuális párja elhagyná.
2022. okt. 22. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!