Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány csaj miért tart tartalékban fiút?
Ezek a "tartalék" fiúk nem annyira izgalmasak hogy elsők legyen így ha nincs szakít és szomorú akkor ilyen búfelejtőnek jók? Vagy hogy gondolkoznak a lányok? A lánynak nem szégyen ez hogy épp van barátja de már másik fiút is hülyít ha vége lenne a kapcsolatnak akkor ne legyen egyedül, nekem ezekről nem az jut az eszembe hogy mennyire érzelmesek meg hogy mennyire a szerelem miatt vannak együtt valakivel. Inkább kapcsolatfüggők lehetnek.
Fiú vagyok de szeretnék erre rájönni hogy miért csináják ezt a lányok.
Ki kell ábrándítsalak: a csajok nem terveznek semmit a tartalék csávókkal.
A tartalék csávók arra vannak, hogy körberajongják a csajt, pumpálják az egóját, hízelegjenek a hiúságának. Ennyi és nem több. Ha szerencsétlen balfasz bepróbálkozna, a csaj egyből elővenné az álnaiv arcát: "Hogy miii, hogy a Józsi? Hogy ő úúúúgy néz rám? Hááát, soha nem gondoltam volna..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!