Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos, hogy ezért nem áll már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy ezért nem áll már szóba velem a csaj? (Lemondott randi)

Figyelt kérdés

Kb. egy hete már, hogy vissza sem ír egy nő csak elolvassa az üzenetem (azt is csak másnap). A szombati randit lemondtam, aznap még utalt rá, hogy másnap esetleg? De írtam, hogy nekem az sem jó, majd egy hét múlva. Előtte kétszer találkoztunk.

Tavaly már nekifutottunk ennek de akkor valahogy mégsem éreztem nagy lelkesedést és több randit sajnos lemondtam. Utána ő eltűnt, de megbántam a viselkedésem, most tényleg éreztem, hogy kell nekem. Amikor találkoztunk mondta, hogy ad egy utolsó esélyt de ha csak egyszer lemondom, ő örökre kiábrándul belőlem és az sem fogja érdekelni, ha meglát a városban (egy városban lakunk). Az utolsó üzenete ezzel kapcsolatos volt, hogy "én szóltam".

Szerintetek esélytelen már? Vagy mit csináljak?

2022. okt. 13. 19:24
A kérdező szavazást indított:
Jogos
Nem jogos
21 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ezt elkXrtad
2022. okt. 13. 19:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jogos, apád f.szával szórakozz:D
2022. okt. 13. 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Megmondta, hogy utolsó esély. Eljátszottad, így jártál. Miért mondtad le a randit?
2022. okt. 13. 19:32
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Nem is föltétlenül arról van szó, hogy jogos vagy sem... Egyszerűen vannak olyan ismerkedések, amik szerencsétlenkedésbe fulladnak, és erőltetetté válnak. Nem a te hibád, nem is a nő hibája, de van, hogy el kell engedni.
2022. okt. 13. 19:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmonda a szabályokat. Mi a kérdés?
2022. okt. 13. 19:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"most tényleg éreztem, hogy kell nekem"

És mi volt szombaton is és vasárnap is fontosabb annál, hogy vele randizz?

Mi volt az a dolog, ami miatt ilyen előzmények után eljátszottad az utolsó esélyedet nála?

2022. okt. 13. 21:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Sok munkám volt azon a héten és úgy éreztem pihenésre van szükségem. Ettől függetlenül én írtam neki szinte minden nap. Meg szerintem nem feltétlenül baj ha egy kapcsolat lassan bontakozik ki. Nem gondoltam, hogy ebből probléma lesz és egyből ejtene.
2022. okt. 13. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7

"és egyből ejtene"

A leírtak alapján ez elég messze volt az "egyből" kategóriától.

2022. okt. 13. 22:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha vasárnap délutánra se sikerül kipihenned magad egy fárasztó hét után annyira, hogy egy pár órás randira elmenj, akkor mikor lenne időd egy párkapcsolatra?
2022. okt. 13. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos. Mégis mit gondoltál?
2023. júl. 14. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!