Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy ezért nem áll már szóba velem a csaj? (Lemondott randi)
Kb. egy hete már, hogy vissza sem ír egy nő csak elolvassa az üzenetem (azt is csak másnap). A szombati randit lemondtam, aznap még utalt rá, hogy másnap esetleg? De írtam, hogy nekem az sem jó, majd egy hét múlva. Előtte kétszer találkoztunk.
Tavaly már nekifutottunk ennek de akkor valahogy mégsem éreztem nagy lelkesedést és több randit sajnos lemondtam. Utána ő eltűnt, de megbántam a viselkedésem, most tényleg éreztem, hogy kell nekem. Amikor találkoztunk mondta, hogy ad egy utolsó esélyt de ha csak egyszer lemondom, ő örökre kiábrándul belőlem és az sem fogja érdekelni, ha meglát a városban (egy városban lakunk). Az utolsó üzenete ezzel kapcsolatos volt, hogy "én szóltam".
Szerintetek esélytelen már? Vagy mit csináljak?
"most tényleg éreztem, hogy kell nekem"
És mi volt szombaton is és vasárnap is fontosabb annál, hogy vele randizz?
Mi volt az a dolog, ami miatt ilyen előzmények után eljátszottad az utolsó esélyedet nála?
7
"és egyből ejtene"
A leírtak alapján ez elég messze volt az "egyből" kategóriától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!