Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik ti milyen csajokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti milyen csajokat szerettek?

Figyelt kérdés
Leírnátok nektek mi tetszik egy csajon külső és belső tulajdonságokat? Vagy mi jön be nektek egy csajon.

2022. okt. 1. 18:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Olyat aki elfogad lelkileg és elfogadja a fétisem.
2022. okt. 1. 18:55
 2/20 anonim ***** válasza:
Mindenkiben valami más fog meg.
2022. okt. 1. 19:08
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Mivel komoly kapcsolatot keresek, ezért nálam:

Belsőleg: Kölcsönösen megértjük egymást és jól kijövünk, nagyjából hasonló érdeklődési körrel, nőies és nincsen benne nagyon erős feminista bizonyíthatnék, hogy ő mindent megold egyedül, nincsen szüksége férfira a háznál, stb... Szeretem a kissé (nyilván ésszerű keretek között) "esetlen" nőket, akiknek segíthetek, mert én ezzel is próbálom kifejezni a szeretetemet.

Külsőleg: Nagyon változó. Alacsony, magas, vékony, izmos, telt, hosszúhajú, rövidhajú, oldalt felnyírt hajú, .... -> mindenféle nő tetszett már. Legyen valami ami megfog benne, valami ami megmozgat bennem valamit (ami nem csak a vér a farkamban).

2022. okt. 1. 19:18
 4/20 A kérdező kommentje:
#3-nak na pont ilyen válaszokat vártam 😊
2022. okt. 1. 19:21
 5/20 anonim ***** válasza:
Pont 3 napja vették el feleségül.
2022. okt. 1. 19:42
 6/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok
2022. okt. 1. 19:45
 7/20 A kérdező kommentje:
Csak nem a kérdésre a válasz😅
2022. okt. 1. 19:45
 8/20 anonim ***** válasza:
17%

Vették! De nem én. Amúgy ő pont olyan volt mint amit szerettem volna...

Á amúgy van arra egy mondás, hogy milyen nőket szeretnek a férfiak (talán néhánynak beugrik) Dudák dudák nyam nyam nyam nyam! Dudák dudák a csaj legyen buta!

2022. okt. 1. 20:21
 9/20 A kérdező kommentje:
Pont az előbb olvastam itt egy kérdést, h melyik a jobb, volt 2 opció. És sokan, a túlnyomó többség a kisebb mellet találja vonzóbbnak.
2022. okt. 1. 20:24
 10/20 anonim ***** válasza:
79%
akik válaszolnak privátra
2022. okt. 1. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!