Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti milyen csajokat szerettek?
Mivel komoly kapcsolatot keresek, ezért nálam:
Belsőleg: Kölcsönösen megértjük egymást és jól kijövünk, nagyjából hasonló érdeklődési körrel, nőies és nincsen benne nagyon erős feminista bizonyíthatnék, hogy ő mindent megold egyedül, nincsen szüksége férfira a háznál, stb... Szeretem a kissé (nyilván ésszerű keretek között) "esetlen" nőket, akiknek segíthetek, mert én ezzel is próbálom kifejezni a szeretetemet.
Külsőleg: Nagyon változó. Alacsony, magas, vékony, izmos, telt, hosszúhajú, rövidhajú, oldalt felnyírt hajú, .... -> mindenféle nő tetszett már. Legyen valami ami megfog benne, valami ami megmozgat bennem valamit (ami nem csak a vér a farkamban).
Vették! De nem én. Amúgy ő pont olyan volt mint amit szerettem volna...
Á amúgy van arra egy mondás, hogy milyen nőket szeretnek a férfiak (talán néhánynak beugrik) Dudák dudák nyam nyam nyam nyam! Dudák dudák a csaj legyen buta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!