Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen lányokat szerettek jobban? A természetesebbeket, vagy a "fullos" csajokat?
Figyelt kérdés
Mű dolgokról vélemény, pl. póthaj, műköröm, tetovált szemöldök? Köze van ennek ahhoz, hogy milyen kapcsolattípusra választjátok az adott személyt? Pl műpics@ csak szex? Kort is írjatok :) meg esetleg egyéb véleményt.2011. aug. 25. 21:11
1/14 anonim válasza:
a természetes csaj is lehet "fullos"
2/14 Inkog Nito válasza:
F/17
Nekem a természetesebb lányok jönnek be,általában azért mert nem beképzeltek legalább is közeledni úgy hozzájuk sokkal egyszerűbb.Persze lehet azért mert én meg nem valami PÁWA vagyok hanem inkább "férfi" kategóriába sorolható vagyok :D
Idősebb ismerőseim is általában így vannak ezzel.Magam részéről meg az olyan pirított ribancokat messze elkerülöm...
3/14 anonim válasza:
a fullos kategóriát csak az autófelszereltségénél szeretem.
6/14 anonim válasza:
termeszetes elony. full-os nem kell, nincs muanyag fetis-em
8/14 anonim válasza:
A fullossal sincs gond, ha belsőleg olyan, amilyenre vágyok:)Az már más kérdés, hogy drága mulatság a póthaj stb.
9/14 anonim válasza:
Leginkább egy jólelkű lányt szeretnék, kicsiny külső elvárásokkal...
10/14 A kérdező kommentje:
ez nekem csak azért érdekes, hogy mindenki a természetesebbet választja.... egyik ismerősöm elég fullos csaj, ahogy leírtam, én külsőre természetesebb vagyok, de nem vagyok csúnya. a stílusom különlegesebb inkább. mégis mindenki inkább érte van oda...
2011. aug. 27. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!