Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a csaj már soha nem akarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a csaj már soha nem akarna velem össze jönni?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk és nem engem választott. Eléggé szar érzés, ez azt jelenti hogy soha nem akar már tőlem semmit? Meg ha esetleg újból egyedül lesz akkor tuti nem fog már engem választani?

Én megszerettem őt és olyan rossz hogy ő nem viszonozta.

2022. okt. 12. 06:25
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Ha első pillanatban nem kellesz egy lánynak, akkor soha nem fogsz neki kelleni, mivel már első pillanatban látja, hogy nézel ki.
2022. okt. 12. 08:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Az esetek nagy részében sajnos nem nagyon szokott olyan lenni, hogy egy lány visszatérne ahhoz a sráchoz később, akit korábban visszautasított.

A helyedben nem nagyon élném magam bele.

2022. okt. 12. 08:19
 3/3 anonim ***** válasza:

1es leírta a tutit.

Másrészt most akkor majd addig malmozol tökegyedül, amíg a lány kapcsolatban van? Mi van, ha ez a mostani srác a jövőbeli férje, csak ezt még senki sem látja ugye előre? Akkor majd 10 év múlva meg mehetsz leugrani a hídról, hogy "dehát én vártam rá", miközben ő már azt is elfelejtette, hogy létezel.

Ez ilyen. Most kapufa lett, lehet a következő is az lesz, meg a tizedik is.

2022. okt. 12. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!