Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor leoffolt a csaj?
Leszólítottam, elkértem a kontaktját, folyamat nevett mikor beszéltünk. Történt kb 7 üzenetváltás instán ott is csak nevetett, be is szivezett egy üzenetet. Lényeg, hogy szerintem szimpatikus vagyok neki. De nagyon érdemileg nem beszélgettünk el az élet dolgairól, csak chateltünk. Illetve elég későn válaszolgattam neki.
Aztán írom neki:
- á értem
-manapság annyira egyébként nem vagyok fent
- de ha a disney hősnek lenne kedve meginni valamit valamikor valahol akkor többet tudnánk beszélgetni😏
Erre ő:
-😆
-Van kedve, csak jelenleg a hősi kötelességeim felhalmozódtak, de jövőhét után ràérek😁
-Kicsit messze van😅, de muszály tanulnom a vizsgákra🤕
Mit írjak vissza neki?
Szerintem ha akar találkozni akkor szánna rám 30 percet vagy tényleg ennyire fontosak a viszgák? 2 hét qva sok idő😃
Hát azért nekem is van olyan hogy krvara nem érek rá, mert annyit kell tanulnom + meló. Az a 30 perc meg nem 30 mert oda kell érni, el kell készülni, az is lehet hogy 1-2 órat beszelgettek, plusz haza kell érni, szóval alaphangon elmegy vele a délután.
Írta hogy lenne kedve.
Teso, a muszaj az pontos lye. Szerintem gyorsan hivtad el. Elotte akar ra is kerdezhettel volna, hogy mi a helyzet vele mostanaban, de sietni kell minden talalkozoval, hogy ketsegbeesettnek tunj.
Ha nem inged, ne vedd magadra, nem derult ki, hogy a keson valaszolgatas pontosan mit jelent.
Ez meg nem offolas, de ne akadj ki szaros 2 heten. Jo, hogy nem azt akarod, hogy most azonnal pattanjon a farkadra.
Én azon akadok ki, hogy manapság ha a másik nem ugrik rögtön mert van élete, akkor már biztos nem érdeklődik.
TANUL. Ami nem büfészak egyetemen, ott kemény tanulások vannak, sőt, az enyém büfészaknak számított, mégis rengeteget tanultam, főleg, ha mellette az ember órákra jár, dolgozik, takarít, stb.
Nem azt mondta, hogy soha ne találkozzatok, csak két hetet kért.
Nincs még vizsgaidőszak, az december-január.
Nem érdekled eléggé ahhoz, hogy időt szakítson rád.
"Jövőt hét után ráérek" - akkor sem fog ráérni, csak időt akart nyerni.
Ismerem az ilyet, van vele tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!