Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor leoffolt a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor leoffolt a csaj?

Figyelt kérdés

Leszólítottam, elkértem a kontaktját, folyamat nevett mikor beszéltünk. Történt kb 7 üzenetváltás instán ott is csak nevetett, be is szivezett egy üzenetet. Lényeg, hogy szerintem szimpatikus vagyok neki. De nagyon érdemileg nem beszélgettünk el az élet dolgairól, csak chateltünk. Illetve elég későn válaszolgattam neki.

Aztán írom neki:

- á értem

-manapság annyira egyébként nem vagyok fent

- de ha a disney hősnek lenne kedve meginni valamit valamikor valahol akkor többet tudnánk beszélgetni😏

Erre ő:

-😆

-Van kedve, csak jelenleg a hősi kötelességeim felhalmozódtak, de jövőhét után ràérek😁

-Kicsit messze van😅, de muszály tanulnom a vizsgákra🤕

Mit írjak vissza neki?

Szerintem ha akar találkozni akkor szánna rám 30 percet vagy tényleg ennyire fontosak a viszgák? 2 hét qva sok idő😃

2022. okt. 19. 13:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd kiderul. Ebbol most barmi lehet. Lehet, hogy tartja a szavat es szabad lesz, ha viszont azt is elodazza majd akkor biztosan offos. Sot, akkor is, ha ido kozben teljesen elhal a kommunikacio.
2022. okt. 19. 13:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat ja, nekem is fontosabbak lennenek a vizsgak, mint valami random pali, akivel valtottam par uzenetet instan. Ket het nem olyan sok ido. Ki tudja, mennyire van esetleg lemaradva a tanulassal, minden perc szamithat neki epp.
2022. okt. 19. 13:43
 3/13 anonim ***** válasza:
6%
Nem offolt, csak félre tett. Várj! Vagy ha tudod a címét KÜLDJ NEKI (NE TE VIDD!) csokit, ebédet, virágot,...
2022. okt. 19. 13:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért nekem is van olyan hogy krvara nem érek rá, mert annyit kell tanulnom + meló. Az a 30 perc meg nem 30 mert oda kell érni, el kell készülni, az is lehet hogy 1-2 órat beszelgettek, plusz haza kell érni, szóval alaphangon elmegy vele a délután.

Írta hogy lenne kedve.

2022. okt. 19. 13:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
igen, létezik ilyen hogy sokat kell tanulnia, meg hasonlók, 2 hét annyira nem sok idő, türelem...
2022. okt. 19. 13:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Teso, a muszaj az pontos lye. Szerintem gyorsan hivtad el. Elotte akar ra is kerdezhettel volna, hogy mi a helyzet vele mostanaban, de sietni kell minden talalkozoval, hogy ketsegbeesettnek tunj.

Ha nem inged, ne vedd magadra, nem derult ki, hogy a keson valaszolgatas pontosan mit jelent.

Ez meg nem offolas, de ne akadj ki szaros 2 heten. Jo, hogy nem azt akarod, hogy most azonnal pattanjon a farkadra.

2022. okt. 19. 14:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem jelenti azt, hogy offolt, meg mondott egy másik időszakot, amikor találkozhatnátok. Sok lány nem is ajánl egy másik időpontot, hogyha egy srác felveti a találkozás ötletét.
2022. okt. 19. 14:51
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

Én azon akadok ki, hogy manapság ha a másik nem ugrik rögtön mert van élete, akkor már biztos nem érdeklődik.

TANUL. Ami nem büfészak egyetemen, ott kemény tanulások vannak, sőt, az enyém büfészaknak számított, mégis rengeteget tanultam, főleg, ha mellette az ember órákra jár, dolgozik, takarít, stb.

Nem azt mondta, hogy soha ne találkozzatok, csak két hetet kért.

2022. okt. 19. 15:17
 9/13 anonim ***** válasza:
18%

Nincs még vizsgaidőszak, az december-január.

Nem érdekled eléggé ahhoz, hogy időt szakítson rád.

"Jövőt hét után ráérek" - akkor sem fog ráérni, csak időt akart nyerni.

Ismerem az ilyet, van vele tapasztalatom.

2022. okt. 19. 15:47
 10/13 anonim ***** válasza:
68%
#9 arról még gondolom nem hallottál, hogy valaki folyamatosan készül és tanul, nem csak a vizsgaidőszakban, az utolsó pillanatra hagyva mindent
2022. okt. 19. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!