Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor leoffolt a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor leoffolt a csaj?

Figyelt kérdés

Leszólítottam, elkértem a kontaktját, folyamat nevett mikor beszéltünk. Történt kb 7 üzenetváltás instán ott is csak nevetett, be is szivezett egy üzenetet. Lényeg, hogy szerintem szimpatikus vagyok neki. De nagyon érdemileg nem beszélgettünk el az élet dolgairól, csak chateltünk. Illetve elég későn válaszolgattam neki.

Aztán írom neki:

- á értem

-manapság annyira egyébként nem vagyok fent

- de ha a disney hősnek lenne kedve meginni valamit valamikor valahol akkor többet tudnánk beszélgetni😏

Erre ő:

-😆

-Van kedve, csak jelenleg a hősi kötelességeim felhalmozódtak, de jövőhét után ràérek😁

-Kicsit messze van😅, de muszály tanulnom a vizsgákra🤕

Mit írjak vissza neki?

Szerintem ha akar találkozni akkor szánna rám 30 percet vagy tényleg ennyire fontosak a viszgák? 2 hét qva sok idő😃

2022. okt. 19. 13:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18%

Áh értem, tehát egyetemen senki nem csajozik/pasizik, mert a sok tanulástól nincs rá ideje.

Érdekes én anno nem ezt tapasztaltam.

Mindenkinek arra van ideje akire/amire akarja.

2022. okt. 19. 15:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Várd ki szépen

Ha akkor nem ér rád akkor nem érdekled

2022. okt. 19. 15:56
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
#11 szerintem van ilyen is és olyan is, van aki csajozni/pasizni jár oda, van aki a folyamatos tanulást választja, van aki meg mind a kettőt, eltérő arányokkal
2022. okt. 19. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!