Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hányadik randin ül be a randipartner (férfi) kocsijába hogy elmenjenek valahova? Első randin nagyon korai? Valakivel egy ideje irogatunk egymásnak, beszéltünk már hanghívással,kamerával is.
Simán beültem első randin a párom kocsijába.
Èn is kocsival mentem, de 2 autóval tovább menni nem lett volna èrtelme.
Azèrt ha videoztok, meg beszèlgettek, ott már sokat megtudsz a másikról.
Első randin felelőtlenség. Persze, ha bármire azonnal kapható vagy, akkor nem gond.
Utazz oda vonattal vagy busszal, nem fog leesni a korona a fejedről. Bár én se értem, miért nem a te városodban találkoznátok.
Ha az első randi az első találkozás, akkor fogalmam sincs...
Ha az első randi előtt már ismerem valamennyire (pl munkahelyről ismerem vagy barátokon keresztül stb), akkor van egy kis biztosítékom és simán beleülök. Ha mégis baj lenne, meg tudom találni, mert tudok róla dolgokat.
Nagyon ritka, hogy olyannal randizzak, akit nem ismerek valahonnan. Egyszer volt ilyen, de az is inkább csak hogy "na ezt is ki kell egyszer próbálni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!