Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivan velük? Fiúk/Férfiak

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan velük? Fiúk/Férfiak

Figyelt kérdés
Egyszerüen nem értem mostanában a pasikat... például egyik 1. randin oda van teljesen egész randin, majd utána is, még romantikus sms-t is küld majd 3 napig semmi és egyszer megycsörget 2 csürgés erejéig.. hát Én nem hívtam viswsza és vége. másik meg egy srác, nagy bátorság után odajött hozzám az utcán, hogy nagyon szép agyok és nagyon zavarban van, de mindenképp meg akart szólítani, beszélgetünk majd elmegy és még aznap megkeres 2 közösslgi portálon is, majd ír levelet, hogy nagyon szeretne velem még beszélgetni.. majd azóta semmi (napok) Ki érti ezt??
2010. okt. 6. 18:52
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

Mert félek..

Nem sülne ki belőle semmi jó és csak rosszabb lenne

nameg interneten írni.. már rég elrontottam, nem lehet mit tenni:/

2010. okt. 6. 19:45
 32/52 A kérdező kommentje:
+ lehet büszke is vagyok a félelem mellett.. a nő-férfi szerep. Nem fogok megalaászkodni, inkább tartom magam, csak a kétely mindig ott lesz, hogy mi lett volna ha?...
2010. okt. 6. 19:47
 33/52 anonim ***** válasza:

Ha lesz neki születésnapja írhatsz neki vmit. De pl. karácsonykor is.

Nagyon pesszimista vagy! Félsz, hogy nemet mond?

2010. okt. 6. 19:48
 34/52 A kérdező kommentje:

igen, mert már nagyon késő és ha kapcsolatot szetetett volna, lépett volna nem? Ha nem lenne ennyire sok szép emlék, talán kicsit könnyebb lenne..

így van a saját dolgaimban pesszimista, mások dolgaiban optimista vagyok. Nem tudok megváltozni, akárhogyis szeretnék..

2010. okt. 6. 19:51
 35/52 anonim ***** válasza:

Akkor fogsz megalázkodni, ha megakarsz!

1 hónap még nem sok idő....

Minek írtál ide?? Mert most is rá gondolsz.

Nincs más lehetőséged. Kiverni nem verhetem ki neked.

2010. okt. 6. 19:59
 36/52 anonim ***** válasza:

Írj rá úgy, mint aki barátja szeretne lenni és miért baj, ha hiányzik?? Jó volt vele, nem??

Aztán majd lehet más is...

2010. okt. 6. 20:02
 37/52 anonim ***** válasza:
Ennyire szerelmes vagy? Vagy csak bemeséled? mit érzel?
2010. okt. 6. 20:04
 38/52 A kérdező kommentje:
Igen csak Ő most folyton kapkod és sok a dolga, a tanulásra öszpontosít, annyira halott ez az ügy. És azlrt írtam is ide, mert hátha egy új kapcsolat enyhítené a fájdalmat, tudom, hogy ez gonoszul hangzik, amúgy sem hazudnék az illetőnek, csak csak.. :/
2010. okt. 6. 20:04
 39/52 A kérdező kommentje:

Halálosan szerelmes... Pedig pont Én voltam úgy vele, hogy: a szerelem nagyon kevés embernek adatik meg, a szerelem egy, a szeretetnek sok fajtája van. És most egy titkolt, fájó szerelemmel kell küzdenem.

Hogy mit érzek? Hogy legszívesebben kirohannék a világból? vagy végetvetnék mindennek ha csak nem láthatom? Nem tudok gondokodni, üszpontosítani, minden pillanatban rá gondolok. Mindenról amit csak meglátok Ő jut eszembe. Folyton fojtogat a a sírás.. Legalább láthatnám, az is boldoggá tenne, ha csak mellettem lenne...hmm

2010. okt. 6. 20:08
 40/52 anonim ***** válasza:

Ne menekülj másnak a karjaiba, mert azzal teljesen tönkre fogod tenni az életed, de lehet, hogy más életét is!

Figyelj, a tanulás mellett még lehet ideje a szerelmére...

Szeretném, ha boldog lennél, hidd el!

Mi lenne, ha leírnád neki azt, amit most ide írtál nekem??? Hogy mit érzel..

Vagy leírjam neki én?? Segítsek valamit???

Barátaid mit mondanak?

Az érzéseid ne nyomd el... Nő vagy. Még rosszabb leszel, mint én.

2010. okt. 6. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!