Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan velük? Fiúk/Férfiak
mindegyik igaz lehet:/
AZ igazán nagy bajom az, hogy honaok óta őrülten szerelmes vagyok egy srácba, aki Nem is tud róla.. és már nem is fog, mert egy hónapja láttam utoljára és már nem is fogom, és nem tudom kiverni a fejemből, őrülten szenvedek és valahogy túl kéne lépnem, vagy csak enyhüljön kicsit... :( A legrosszabb, hogy mindemellett tudtam, hogy szépnek tart mert mondta már másnak rólam, és kedvelt is + nagyon jól kitüttünk és így még rosszabb és nem mindent lepleztem és csak barátként kezeltem, olyan hülye vagyok, mindent elrontottam... :(
még 17
de igazábból hamar érő tipus vagyok... ami annyiban rossz, hogy a korosztályommal nem felhőtlen a viszony, mert annyira gyerekek még
Kedves harmadik válaszoló
Hát én pl olyan vagyok akinek (pláne egy párkapcsolatban) mindig a másik volt a fontosabb, a csajok mégis vhogy kijátszanak :P
és nem! nem olyan értelembe, hogy vakon loholok a lányok után és ők meg kihasználnak. Valahogy ha azt veszik észre, hogy nagyon foglalkozok velük egyszerűen meghátrálnok :S
szóval nyilván ezért ilyenek az emberek, mert az ilyenek nem kellenek senkinek :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!