Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mivan? Nagyon nemértem ezt a dolgot :S (16/F)
Figyelt kérdés
Van egy fiú, nagyon jóban voltunk, olyan dolgokat mondott nekem, amiből már 100% biztos voltam benne hogy meleg. Aztán smároltunk, többször is, és egyértelműen olyanokat mondtunk egymásnak, amit 2 hetero pasi nem mondana.
Ma azt mondta, hogy hagyjam őt békén mert ő nem meleg. (már volt fiúval futó kapcsolata is) És nem ír nekem vissza bármit is írok, és észre sem vesz. Mi lehet a baja???
2011. okt. 3. 23:04
1/4 anonim válasza:
gondolom nem fogadja el saját magáról, hogy meleg..vagy csak bisex és ki akarta próbálni, vagy már nem jössz be neki.
2/4 anonim válasza:
Serdülőkorban van, ekkor testi lelki változásokon megy át , keresi önmagát, a kavargó érzelmek túl zavarosak. Egyértelmű hogy identitászavaros a gyerek.
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
lehet hogy valakitől (akár szülő barát az utcán egy néni...bárki) kapott egy olyan megjegyzést, ami miatt most nem meri vállalni önmagát...sztem beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!