Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kapcsolat elején kevés szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat elején kevés szex szakító ok? Fáradt mostanában mert a munkája miatt keveset alszik. Kb egy hete volt szex. Azóta több alkalom is lett volna, itt volt 2x. De fáradt, keveset aludt.

Figyelt kérdés
Ráadásul van pár más "gáz" dolog is. Eddigi kapcsolataimban nem volt ilyen. Tudja hogy szeretném de fáradt.. Amíg ott dolgozik akkor mindig ez lesz? Az a baj hogy hozzászokott hogy sokat alszik. Fiatal, férfi. Kapcsolat elején vagyunk(2 hónapja találkoztunk).
2023. márc. 2. 07:15
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Azt mondta stresszes, fáradt azért "nem tud". Beszéltünk erről vele.
2023. márc. 2. 14:52
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de akkor mondjuk mi lenne, ha nem gépezne órákat? Akkor nem faradna el. Bocs, de veled sincs minden rendben, ha szerinted ez a kapcsolat csak szex teren nem funkcionál…
2023. márc. 2. 15:35
 23/29 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy csak a szex nem funkconál..
2023. márc. 2. 15:48
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Arra volt kihegyezve a kérdés. A többi ok miatt hamarabb szakitottam volna, a kevés szex csak következmény, nem okozat. Ez egy szr kapcsolat.
2023. márc. 3. 06:42
 25/29 A kérdező kommentje:
Csak szeretjük egymást.. Meg jó vele. Mondtam, mondom neki a dolgokat ha nem változik szakítok vele.
2023. márc. 3. 15:50
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szeretitek egymást xd istenem🤣 hány éves vagy, 18? Legyél már kicsit érettebb.
2023. márc. 3. 17:47
 27/29 A kérdező kommentje:
26os: Miért? 2 hónapja vagyunk együtt. Hány hónap kell a szerelemhez?6?
2023. márc. 3. 21:47
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Az maximum eros szexuális vagy vagy fellángolás, amit egyelőre érzel. Ha szerelem lenne, akkor tudnád, hogy ez a kapcsolat egy szr és meg tudnád hozni azt a döntést, hogy kiszállsz belőle mert fel fogod, hogy neked nem jó.

A fellángolás meg csak a hormonok kavalkádja, amikor mindig mentegeted a másikat, elnezed minden szr tulajdonságát, mert “szereted”.

2023. márc. 4. 05:27
 29/29 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele és azt mondta hogy változtat a dolgokon.
2023. márc. 4. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!