Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatrombló lehet egy ilyen? Vagy szakító ok?
Figyelt kérdés
Barátommal egy hónapja jöttünk össze..viszont nagyon keveset tudunk találkozni azt is csak hétvégén. Aludtam már nála meg minden.. viszont most hétvégén családnál leszek és nem fogjuk tudni látni egymást. Ő erre besértődött, h én nem szeretem őt eléggé mert nem vagyok vele. Holott ő meg amikor együtt is lehetnénk este foylton kaszinózni megy, meg meccsre és sörözni. Most akkor melyikünknek van igaza? mert én már ezt nagyon unom h én vagyok a hibás..2015. márc. 13. 19:45
1/5 anonim válasza:
Neked van igazad, szerintem fontos is a családdal együtt lenni. A sörözést és a kaszinózást kéne lefújni, hogy találkozhassatok.
2/5 A kérdező kommentje:
ennyi..köszönöm..:D
2015. márc. 13. 20:48
3/5 anonim válasza:
Azt hiszem nem a megfelelő barátra akadtál. Sör és szerencsejáték:hát remek párosítás. Hadd menjen!
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem vagytok egymásnak valók.
Ő nem mehet veled a családodhoz? Ezt ő kérdezte, mielőtt besértődött?
Sörözés és kaszinó? Téged hívott magával már? Akarnál menni? Ha mindkettőre "nem" a válasz, akkor dobjad a pasit.
5/5 anonim válasza:
Neked van igazad. Jobban jársz, ha dobod a srácot, ha már nagyon unod. Ha egyébként sem mutattad be még a szüleidnek, akkor nem lehet túl komoly amúgy sem az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!