Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez szakító ok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel randizgattok egy pasival, majd amikor szexre kerül a sor és levetkőztök, meglátjátok, elég hogy szeplős a válla. Szakítanátok ezért?2012. ápr. 20. 15:55
1/16 anonim válasza:
én még fel is jelenteném! még hogy szeplős váll..micsoda emberek vannak manapság
3/16 anonim válasza:
Köszönöm, jót röhögtem ezen a szánalmas kérdésen :D
Csak remélni tudom, hogy nem gondoltad komolyan :)
5/16 A kérdező kommentje:
Nektek nem undorító? Szerintem iszonyat ronda, legalábbis magamon.
2012. ápr. 20. 16:01
6/16 anonim válasza:
csak a vállad, vagy a púpod is?
7/16 anonim válasza:
Nem,nem az.Én ha randizgatok valakivel,akkor nyilván tetszik,ha pedig oda is eljutunk,hogy szex,akkor odavagyok érti.Tehát nem zavar.
9/16 anonim válasza:
Mondd csak!
Te... olyan... hogy is mondjam... hülye vagy?
10/16 anonim válasza:
SZeplők? Olyan bőrfoltok, amik nem hordoznak betegséget, nem fertőzőek, és még csak nem is lilák vagy zöldek? Csak simán picit barnább, mint az alap bőrszín? ENNYIRE TÖKÉLETESNEK KELL LENNI MANAPSÁG? Anyám! Ez még a Föld nevű bolygó, ugye? Vagy hol vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!