Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek ez szakító ok lenne?
Szakítanátok a párotokkal ha hozzátok képest olyan kicsi lenne a szerszáma hogy azzal semilyen módon nem tudna kielégíteni?
DE kézzel-szájjal viszont igen.
Mi az hogy hozzátok képest?
Ha kicsi a farok azzal sosem lesz jó semmi.
Vannak olyan lányok, akiknek soha nincs hüvelyi orgazmusa....
Viszont a pasiknál a kis "szerszám" olyan mint egy nőnél a kis mell! Akinek a nagy tetszik az ne téged válasszon! Ennyi!
Igen szakítanék. Mert ugyan a szerelem a legfontosabb de én kb örökre tervezek és a szexuális élet fontos és nem lehet egész életemben egyforma szürkeségben élnem és nem kapni meg amire vágyok csak kézzel meg szájjal. Tudom nem szép dologn de ha nem jó a szex akkor a kapcsolat sem lesz jó. Ő meg biztos talál olyat aki összeillik vele ott lent is.
Akik itt fel vannak háborodva azok egész életükben élnének egy rossz szexuális kapcsolatban? Nem tudtam hogy aki szerelmes annak ennyire nem fontos a szex.
Akik itt fel vannak hábor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!