Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan lányt akinek nem kizáró vagy szakító ok, a lakáshitel miatti csóróságom?
Hülye kérdés.Mondjuk,hogy a Kálvin téren áll három,válassz közülük?Vagy mit vársz?Sajnáljunk?
Ez van,most így állsz,spórolsz,de saját lakásod lesz.Megéri,nem?
Nem olyan lányt kell választani,aki a pénzedet szereti.Van ilyen elég sok.
Na a sok álszent...
Igen is zavaró ok a nők szemében a hitel és a tartozás bárhova.
tudd le a lakáshiteledet, és utána csajozz. több eséllyel indulsz neki. Vagy ne mondd el a csajnak az anyagi problémáid.
Nálam nem kizáró ok, olyannyira nem, hogy olyan embert sikerült összeszednem, aki hitelt fizet vissza. (Esetében nem lakás-, hanem üzleti hitelről van szó.)
De ennek megfelelően látom a hátulütőit is. Ha étterembe, drága koncertre, külföldi nyaralásra vágyom, nekem kell fizetnem mindkettőnk költségeit. Ezt önmagában még nem is bánnám, de valamilyen szinten mindenképpen árt a kapcsolatnak, mert vagy én mondok le olyan dolgokról, amiket szeretnék, és meg is engedhetnék magamnak, hogy ne hozzam őt kellemetlen helyzetbe, vagy pedig ő fogad el tőlem többet és többet, ami nem feltétlenül tesz jót az önértékelésének. Szóval semmiképen nem könnyű.
Mindemellett azt gondolom, hogy ha mindketten komolyan gondolkodtok a kapcsolatról, akkor át lehet lendülni ezeken a nehézségeken, főleg, ha valóban hosszú távra terveztek.
Csak a 15 évesek írták be azt, hogy igenis zavaró tényező, ha valakinek lakáshitele van.
Engem nem zavarna. 27 vagyok, jó fizetéssel, albérletben lakom, a párom a szüleinél.
Én örülnék, ha külön lakna és hitelt fizetne a fizetéséből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!