Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kapcsolat elején kevés szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat elején kevés szex szakító ok? Fáradt mostanában mert a munkája miatt keveset alszik. Kb egy hete volt szex. Azóta több alkalom is lett volna, itt volt 2x. De fáradt, keveset aludt.

Figyelt kérdés
Ráadásul van pár más "gáz" dolog is. Eddigi kapcsolataimban nem volt ilyen. Tudja hogy szeretném de fáradt.. Amíg ott dolgozik akkor mindig ez lesz? Az a baj hogy hozzászokott hogy sokat alszik. Fiatal, férfi. Kapcsolat elején vagyunk(2 hónapja találkoztunk).
2023. márc. 2. 07:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
47%
Kuka.
2023. márc. 2. 07:18
 2/29 anonim ***** válasza:
92%
Ha már az elején ilyen, mi lesz később? Keress olyat, akinek van rád ideje, energiája!
2023. márc. 2. 07:19
 3/29 Hans Pötterman ***** válasza:
88%
Kapcsolat elején ez falhozvert lófäsz már ne haragudj, ilyenkor még az a normális ha bagzik a friss pár mint a nyulak. Ha már most ilyen karcsú a produkció mi marad pár évvel későbbre? Állandóan a fáradtságra fogni csak kifogás egy kapcsolat elején.
2023. márc. 2. 07:25
 4/29 anonim ***** válasza:
52%
2. Jajj de ha egy nő ilyen, akkor megy a bűntudat keltés. Szegény nő, legyél vele türelmes, meg hozd meg a kedvét….. de jó is ez a kettős mérce.
2023. márc. 2. 07:39
 5/29 anonim ***** válasza:
83%

Ha már a kapcsolat eleje nem működik (és nem csak a szex, hanem a "van más dolog is"), akkor miből gondolod, hogy később jobb lesz?

Nem értelek, hogy egyáltalán miért teszed fel ezt a kérdést, annyira egyértelmű a válasz.

2023. márc. 2. 07:45
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem oké lenne, de neked nem az, hát szakíts.
2023. márc. 2. 08:48
 7/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha tényleg stressz vagy sok munka okozza akkor IDEIGLENESEN el lehet fogadni, mert nyilván lesz ilyen a későbbiekben is. De ha nincs oka, akkor egyszerűen ennyi a libidoja. Kis különbséget lehet korrigálni, de ha nagyon nagy az eltérés a felek között a libidoban, akkor nem fog működni a dolog :(
2023. márc. 2. 08:59
 8/29 anonim ***** válasza:
79%
Kapcsolat elején, amikor hétvégén taliztunk, vagy ott aludtam nála, volt, hogy egy nap hatszor is. Szóval ez, amit írsz, csak rosszabb lesz még. (Első pasim volt ilyesmi, mint a barátod, akkor 18 voltam, ő 23, két évig tartott, azt hittem mindig, bennem van a hiba). Szerintem keressél jobbat. Minden munkahelyen lesz stressz neki, szóval...
2023. márc. 2. 09:20
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Neki ennyi az igénye, nem lesz jobb.

A "más gáz dolog" is a szexben van?

2023. márc. 2. 09:22
 10/29 A kérdező kommentje:
9es:más gáz dolog: többször is kért kölcsön pénzt, elég sokat (napi minimum 5 órát) játszik laptopon, gyerekesen viselkedik...
2023. márc. 2. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!