Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kapcsolat elején kevés szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat elején kevés szex szakító ok? Fáradt mostanában mert a munkája miatt keveset alszik. Kb egy hete volt szex. Azóta több alkalom is lett volna, itt volt 2x. De fáradt, keveset aludt.

Figyelt kérdés
Ráadásul van pár más "gáz" dolog is. Eddigi kapcsolataimban nem volt ilyen. Tudja hogy szeretném de fáradt.. Amíg ott dolgozik akkor mindig ez lesz? Az a baj hogy hozzászokott hogy sokat alszik. Fiatal, férfi. Kapcsolat elején vagyunk(2 hónapja találkoztunk).
2023. márc. 2. 07:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
És neked a szex a legnagyobb baj. 😅
2023. márc. 2. 10:19
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó ez. Volt játékfüggő pasim, őt se nagyon hatotta meg, hogy lehetett volna dugni is. Konkrétan nekem kellett kezdeményezni. Szerintem off, de neked kell tudni, változnij magától nem fog.
2023. márc. 2. 10:37
 13/29 anonim ***** válasza:
17%
12. “ Konkrétan nekem kellett kezdeményezni.” micsoda teher! Azért remélem nem haltál bele?
2023. márc. 2. 10:53
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Mármint úgy értettem, hogy mindig. Ha rajta múlt volna, szűz marad, tőlem legalábbis :D
2023. márc. 2. 11:59
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: azt már tudjuk, hogy mik a kevésbé vonzó tulajdonságai.

Elárulnád, hogy valójában mi az, ami miatt vele vagy? Nics szex, link, a géppel tölti az időt. Komolyan, mi lehet egy pasiban, ami miatt egy nő mindezek után azon filózik, hogy "vajon maradjak e vele"

Valami lakatlan szigeten élsz, ahol ő az egyetlen férfi? Vagy egy 200 fős faluban ti ketten vagytok csak 30 alatt?

2023. márc. 2. 12:12
 16/29 A kérdező kommentje:

11es: nem, a többi dolog se jó.

15ös: szeretem,ő is szeret. Jó vele lenni de ezek a dolgok zavarnak. Tudom hogy szakítanom kell(ene) vele.

2023. márc. 2. 12:47
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

16: akkor azt hiszem csak az időd húzod.

Te is tudod, hogy előbb utóbb el fog múlni a nagyon rózsaszín köd, és akkor nem fogod érteni, hogy miért pazaroltál erre ennyi időt. Szerintem most igazából magad is becsapod, és kicsit őt is, hiszen érzed, hogy ez már nem fog sokáig tartani.

Lépj tovább!

Ha egy friss kapcsolat nem arról szól, hogy le se tud szállni rólad, akkor fél év múlva a falat fogod kaparni egy kis figyelemért, legyen szó beszélgetésről, vagy egy összebújásról

2023. márc. 2. 12:58
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

"Lépj tovább!"

micsoda tipp, azért egy nőnek nem csak a szex a fontos, ha nincs, na bumm. amennyiben működik a kapcsolat más téren, nem egy nagy tragédia.

2023. márc. 2. 13:30
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
14. Ja jó, akkor bocsi nem szóltam 13voltam. 😅
2023. márc. 2. 13:36
 20/29 anonim ***** válasza:
89%

17: hidd el, egy fél év szexmentesség után (főleg, amikor a pasi közben lejmolós, vagy számítógépes játékfüggő) a nőnek is ugyanolyan fontos lesz, hogy valaki jól megcsinálja.

A kérdezőnél is egy pár hónap után azon fog menni az agyalás, hogy előbb szakítson és keféljen végre egy jót, vagy ráér szakítani utána.

Szép dolog, hogy más is fontos egy nőnek, de jól láthatóan a kérdezőt már most frusztrálja, pedig ez elvileg még a rózsaszín köd fázis

2023. márc. 2. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!