Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valakinek kellene fogok kicsi babával?
#9 akkor hogy jött össze a gyerek? xd
2023. febr. 23. 17:31
Persze, hogy bőven találhatsz társat, előtted az egész élet. Itt sok a frusztràlt gyökér, aki szeret károgni ezen, meg sebezhető nőkön levezetni a feszkót, nem kell foglalkozni velük. Fel a fejjel :)
2023. febr. 23. 17:31
Szerintem önzőség csak azért összejönni valakivel, hogy ne legyél magányos, meg segítsen gyereket nevelni. Apuka részéről gáz, hogy elhagyott, de ez nem random emberek felelőssége.
Te magad is írtad, hogy nem állsz készen. Kár belerangatni valakit egy ilyen kapcsolatba. De válasz a kérdésedre, valakit biztos találsz.
2023. febr. 23. 18:44
A kérdés a jövőre vonatkozott, nem pedig a jelenre. A jelen helyzetben nem áll rá készen, csak fel akarja mérni, hogy lesz-e valaha esélye. Tehát senkit nem akar semmibe belerángatni.
Nem azért akar összejönni valakivel, hogy segítsen gyereket nevelni... Egyáltalán nem önző a kérdező csupán ember. Természetes, hogy társra vágyik. Ha ettől önző, akkor minden ember az.
2023. febr. 23. 19:25
Esély van, de normális férfira igen kevés. Amíg egy gyermektelen nő és közted kell dönteni, mindig te leszel háttérben. Stabil kapcsolat lehetett már elötte is, ha ilyen hamar elhagyott, gondolom a baba nagyon tervezett volt.....
2023. febr. 23. 19:25
Azt mondta kelleni fog e 'pici babával'... Az annyira nem a jövő, hisz most pici a baba, ezért értelmeztem úgy a kérdést 🙄
2023. febr. 23. 19:28
Nem gondolnám, hogy a kérdés szempontjából számít-e az, hogy tervezett volt-e a baba. Szerintem nem erről kérte a véleményünket. Illetve nem kéne messzemenő következtetéseket levonni, hogy milyen volt a kapcsolat. Egy baba miatt stabil több éves házasságok is tönkre mehetnek. Ez van.
Kedves kérdező, nagyon sok olyan férfi van akinél pont nem lesz ez akadály tapasztalatból tudom. Kitartást. Viszont a sok idiótával aki kiakarja használni hogy sebezhető vagy (sajnos ilyen is sok van) nagyon vigyázz.
2023. febr. 23. 19:40
Igen! Rengeteg gyerekes nő és férfi talál új párt.
2023. febr. 23. 19:47
19/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő válaszokat. Csak hogy tisztába tegyem a dolgokat: kapcsolatban voltam az apjával, nem volt tervezett a gyerek de ő is szerette volna látszólag. Egyébként fogamzásgátló mellett estem teherbe. Egy mesteri manipulátor volt az az ember. Szépen lassan átalakult az egész egy nárcisztikus, bántalmazó kapcsolatba az egész. Például két héttel szülés után leöntött egy pohár vízzel, leköpött és megráncigált. Utólag kiderült hogy csalt végig. És az új kis párjával már gyereket terveznek öt éven belül gyereket terveznek. :D Egyébként örülök hogy így alakult mert nagyon rossz lett volna ha egy ilyen légkörben nő fel a kisfiam, és egy ilyen embert lát példaként. Még ha egyedül is vagyok és kemény viszont mindent megteszek hogy a kis szerelmem minden szeretett meg kapjon és anyagilag se szenvedjen hiányt semmiben. De nagyon magányos vagyok. Nagyon hiányzik egy társ viszont még nem tudnék nyitni senki felé mert nem lennék képes bízni senkiben. Ezek azért nagy sebek és nehezen gyógyulnak be. Kell idő. Csak gyötör a kérdés hogy vajon gyerekkel valakinek kelleni fogok-e. Lesz-e valaha társam? Ha valakinek kellenék is, vajon nekem is megfelelő lesz az illető ? Hogy merek majd beengedni valakit a fiam életébe? Meg nyilván valakinek is egy rossz szava is lesz a drágámról az alapból kuka hiszen nekem Ő a legfontosabb a világon. Nehéz helyzet ez….
Én azt tapasztalom hogy van akinek nem kizáró ok a gyerek van akinek az
Én is egyedül nevelem a gyerekem,volt már több randim,és volt aki megmondta őszintén hogy max szex kapcsolat lehet köztünk a ;gyerek miatt ;
Természetesen nem lett semmilyen kapcsolat köztünk
Viszont volt akit abszolút nem zavart h gyerekem van,nem a gyerek miatt nem lett semmi belőle.
2023. febr. 23. 20:04
Kapcsolódó kérdések: