Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Redflag, hogy ilyen hamar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Redflag, hogy ilyen hamar ennyire oda van értem?

Figyelt kérdés

Nagyon jó volt a randi, 6 órán át csak beszélgettünk. Nagyon figyelt rám, minden szavamra/mozdulatomra, udvarias volt. Igazi “lovag” volt. Végig mondta, hogy ennyire még nem hozták őt zavarba, meg hogy mennyire különleges kisugárzásom van. Többször elmondta, hogy gyönyörű vagyok és szexi és még órákig tudna velem beszélgetni annyira jó társaság vagyok. Alig eljöttem, már írta, hogy alig várja, hogy újra lássuk egymást (elhívott 2. randira.) 4 nap telt el a találkozó óta, és ma reggel írta, hogy mennyire jó lenne ha most ott lennék mellette és felkeléskor átölelhetne, ill. hiányzik neki az a gyönyörű, értelmes tekintetem.

Kicsit megijesztett, nem tudom miért, de kicsit menekülnék. Velem van baj, örülnöm kellene?

2023. febr. 17. 01:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%
Itt mindenki praktizáló pszichiáter? Jó, mert ingyen van...
2023. febr. 17. 07:48
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Mindenki beveszi a lovebombingot?
2023. febr. 17. 07:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly futottam egy hasonló pasiba, nagyon fura volt. Az első randin már kedvesem-ként mutatott be egy ismerősének akivel összefutottunk, másnap reggelre meg beállította facen hogy kapcsolatban vagyunk...

Mondom Wtf?

Jeleztem neki hogy nekem ez így kicsit sok, de képtelen volt visszavenni, minden nap órákig mondta a magáét telefonon, mindenhova jönni akart velem, majdnem megfulladtam tőle 2hónap alatt.

Aztán elköszöntünk, de a mai napig írogat néha.

2023. febr. 17. 08:20
 14/19 Hans Pötterman ***** válasza:
91%

"Nagyon figyelt rám, minden szavamra/mozdulatomra, udvarias volt. Igazi “lovag” volt. Végig mondta, hogy ennyire még nem hozták őt zavarba, meg hogy mennyire különleges kisugárzásom van. Többször elmondta, hogy gyönyörű vagyok és szexi és még órákig tudna velem beszélgetni annyira jó társaság vagyok. "

Idáig még oké lenne,de a többi már tényleg túlzás. Az értelem engem is hamar le tud nyűgözni,de férfiként azt mondom valóban ajtóstól ront a házba azzal hogy már melletted akar ébredni.

2023. febr. 17. 08:56
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
Egy randi után redflag. Nem te nyűgözted le, csak puncit akar és szeretethiányos ráadásul semmi releváns tapasztalata nincs nőkkel, ezért mutatja ki ennyire a rajongását. Persze ha a párod mondana ilyeneket az más, az jó lenne, de így felejtős.
2023. febr. 17. 09:21
 16/19 anonim ***** válasza:
92%
Úgy gondolom, hogy a srác nem csinált semmi rosszat, talán kifejezőbb és szeretetéhesebb, mint sokan mások, de ez önmagában nem gond. Úgy gondolom, hogy érdemes megnézni, hogy hogyan halad a dolog, érdemes jobban megismerni. Amíg jóval gázabb dolgokat nem csinál, mint pl amiket itt egyesek már említettek, addig nincs baj.
2023. febr. 17. 11:01
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

Egyszerűen csak kedves akart lenni...

N

2023. febr. 17. 15:27
 18/19 anonim ***** válasza:
41%

Istenem, ennyi beszari embert, már bocs.

Már előre megy az oltogatás, hogy jaaajjj, vigyázz vele, mert....

Ha őszintén így gondolja, akkor meg örülni kéne.

Meg az első randikor ez+az, áááá neee, majd ha már megismerted.

Kérdem én, ha az első randi annyira leköt és visz magával, hogy 5-10 óráig tart, az nem többet ér, mint 3 kétórás ?

Meg mi az hogy megismerted ? Mikor ? Fél év múlva, vagy a 13,5 ik randin, na most már rajonghatsz, mert megismertelek :-).

Komolyan vicc :-)

2023. febr. 17. 16:53
 19/19 anonim ***** válasza:
86%

Volt ilyen sráccal dolgom és elmondom miért volt nagy red flag. Én lekoptattam, mert tudtam, hogy nem nekem szól ez az ömlengés, hanem annak, hogy kanos és szeretethiányos. Na rá 9 napra hogy offoltam kitett egy képet egy csajjal "életem szerelme" címmel. :D Tételezzük fel, hogy nem volt barátnője, amikor ismerkedtünk. Akkor mégis hogy tudott 9 nap alatt összejönni egy csajjal, beleszeretni (úgy, hogy a csaj is viszonozza) és eljutni odáig, hogy nyilvánosan is megmutassa? Na hát úgy, hogy az ilyen ember, aki egy talitól vagy akár még csak chatelésnél "beleszeret" valakibe, az sosem komoly.

Amúgy szerintem olyan 2-3 hét után már lehet érezni valamit, de első randi után semmiképpen, az csak kanosság meg szeretethiány. Ilyen needy guy meg nem kell normális nőknek.

2023. febr. 17. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!