Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen nem ronda szűz nő mekkora redflag? Azonnal menekülni, vagy megpróbálni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 15:08
1/9 anonim válasza:
Alapvetően nem redflag,de érdekelne az oka,mert ez valljuk be elég ritkaság.
2/9 anonim válasza:
Az ok nem mindegy. Ha pl. 12 évet volt fegyházban, mert megette az egyik udvarlóját, akkor érthető, hogy szűz, nem?
Önmagában a szüzesség nem redflag, ami miatt az maradt, viszont már lehet az.
4/9 anonim válasza:
Mindenkeppen gaz, ha egy 30 eves ember meg nem tart ott, ahol a 15-18 evesek, akar ferfi, akar no. Gyanitom elotted is talalkozott mar ferfiakkal, de naluk is kiesett a pixisbol. Lesz ott problema, nem keves es nagy.
5/9 anonim válasza:
Boldog harmincadik szulinapot neki :)
38F incel
6/9 anonim válasza:
Nem menekülős, de red flag. Én megkérdezném az okait, mélyebbre ásnék. Ha csak extrém zárkózottság, akkor nekem OK lenne, de ha súlyos trauma, esetleg szexuális zaklatás van a háttérben, akkor én hagynám.
7/9 anonim válasza:
Én menekülnék. A mai világban az emberek tini koruktól kezdve szexelnek, azért mert jó dolog szexelni. Aki 30 évesen szűz, az tuti lelki sérült, nekem meg volt dolgom elég lelki sérült nővel, nem kérnék még egyet.
8/9 anonim válasza:
Az a durva, hogy ehhez ennyi faaszságot kapcsolnak fejben. Ha nem mondod el, hogy szűz vagy, csak első szex után, teljesen normálisnak tartana.
9/9 anonim válasza:
"A mai világban az emberek tini koruktól kezdve szexelnek"
Te is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!