Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri megpróbálni Tinderen?
Még sosem próbáltam ki a Tindert, de sok helyen azt hallom, hogy egy normális kapcsolatot ott érdemes keresni.
Attól tartok, hogy esetleg olyan ismerőseim botlanak belém, akik nem éppen melegbarátok és esetleg csak poénból jelentkeznek fel. Ilyesmi történt már valakivel? Vagy hallott róla?
Mennyire sok a kamu fiók?
Vannak esetleg tapasztalatok, sikertörténetek vagy jótanácsok?
Előfordulhat, hogy az én korosztályom ott keresne párt?
19/passzív
Igen?
És mitől gondolod őket jobb lehetőségnek? Esetleg van tapasztalatod valamelyikkel?
(Köszi a választ)
Ha azt állítod be, hogy férfiakat keresel akkor olyanoknak fog mutatni csak akik szintén férfit keresnek. Te pedig szintén csak ezeknek leszel látható. Nem fog veled találkozni olyan ismerősöd akinek nők vannak beállítva.
Volt már olyan, hogy átraktam mindenkire aztán jobbra huzogatott egy csomó férfi, sokkal többen voltak mint a lányok az ezelőtti hónapokban.
Szerintem könnyebb dolgod lesz mintha nőket keresnél.
Találkoztam ekkor ismerős arcokkal de igazából az hogy " mindenki"-re állítja át még nem jelenti azt feltétlenül hogy meleg kapcsolatot keres az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!