Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok a redflag, de sok a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a redflag, de sok a jó is, mi lehet közöttünk a pasival?

Figyelt kérdés

28/N vagyok.

Elmentem egy felolvasós estre, ahol nagyon tetszett az egyik pasi felolvasó stílusa, ahogyan a művekedt előadta, ezért bejelöltem Facebookon (nem, nem azért mert tetszett mint pasi, hanem megfogott a művészet része az egésznek).

Utána rám írt, hogy honnan ismer, én meg őszintén elmondtam neki, hogy sehonnan, csak tetszett ahogy előadott. És innentől elindult egy beszélgetéd, ami lassan 2 hónapja tart, minden egyes nap. 6x találkoztunk eddig, de nem volt semmi, egy csók és egy kézfogás sem.

Én már a legelején lefektettem, hogy nálam az ismerkedés elég bonyolult dolog (5 éves bántalmazó kapcsolatnak lett vége, aminek a nyomait még ma is viselem, járok pszichológushoz is, viszont az érzelmeim terén nem vagyok rendben, félek függeni, félek a kapcolatoktól), és őszintén elmondtam neki, hogy semmit nem tudok garantálni. Ő azt mondta, hogy ez teljesen rendben van, és azóta is minden egyes nap beszélünk, meg mindig kihangsúlyozza, hogy én vagyok a figyelme középpontjában.

Viszont: és most jön a nehezebb része. Iszonyatosan kedves, intelligens, viszont nagyon sok a redflag is, én pedig nem tudom, mit érzek. Tetszik is, de van bennem amúgy egy ilyen nagyon erős villogó, hogy STOP, vigyázni kell vele. Valószínűleg a traumám miatt, ezért is mondtam, hogy nem biztos, hogy jó nekem ez a kapcsolatosdi.

Viszont egyáltalán nem merült fel, mi lesz velünk, szimplán találkozunk minden héten és beszélgetünk. Ennyi történik. Illetve öleléssel köszönök.

A kérdésem az lenne, hogy őszintén nekem bűntudatom van, és nem tudom miért.

És ez aggaszt, ezért írtam ki a kérdést. Hogy szerintetek mi lehet az oka a bűntudatomnak? Valahogy olyan érzés van bennem, mintha hülyíteném, közben meg én már lefektetettem a szabályokat.

vagyis, hogy én hogy állok.

Ennek ellenére már több olyan megjegyzést is kaptam, hogy Ő hamar rá fog unni a dolgokra ha nem történik semmi. Amit én megértek, de ha egyszer mondtam, hogy részemről ez bizonytalan...

Kicsit azt érzem, mintha manipulálva lennék, de érdekelne kívülállók véleménye.

Ja és a redflagek: nagyon sokat beszél az exéről és más nőkról, burkoltan kijelentette, hogy külsőre nem vagyok az ideál számára, de mióta így a személyiségemet ismeri, engem tart a leggyönyörűbb nőnek, előre lefoglalt egy programot márciusra, megvette a jegyeket, anélkül, hogy megkérdezte volna, hogy van-e kedvem hozzá.

2023. jan. 2. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Jelenleg nincsen semmi komoly köztetek, ha lenne, akkor nem beszélne a srác az exeiről, meg szerintem arra várhat, hogy adj neki esélyt végre, és ne ilyen szabályok között folyjon az ismerkedésetek, mert azért ennyi idő után felesleges ennyire óvatoskodnod.
2023. jan. 2. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

Kicsit indulatos lettem ettől a kérdéstől..

Akinek mindenféle lelki problémája van, az miért nem menti meg magától a másik nemet?

Jó a másikkal szórakozni, rabolni az idejét?

Az én exem is egy lelkiserult ember volt... Jó lett volna, ha nem ismerem meg és tesz majdnem engem is azzá...

2023. jan. 2. 15:17
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem max az exrol beszeles a redflag.
2023. jan. 2. 15:19
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Nekem sem tetszenek, amiket leírtál róla, számomra is red flagek.

Nagyon úgy tűnik, te is tudod, mi a helyes lépés kettőtöket illetőleg. Eddig szenvedtél, tudod jól, mik a jelei a manipulációnak, akkor ne akard újra ugyanazt átélni.

2023. jan. 2. 16:10
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem tetszel neki, de mivel te jelentkeztél nála, ad egy esélyt a dolognak, mármint a szex részének, meg előadtad, hogy sérült vagy, és nehezen mennek a párkapcsolatok, amit ő úgy értelmezett, hogy valószínűleg nem vagy szétk...va, ez is vonzó lehet számára. Az, hogy más nőkről beszél, mintha valami haver lennék, meg ennyire burkolatlanul a fejemhez vágja, hogy amúgy nem is tetszek neki, nálam kiverné a biztosítékot. A jegyet odaadta? Mert ha nem, akkor sehová nem számít, néhány programra hónapokkal előre kell foglalni, ő majd megy valakivel, most azt mondja veled.
2023. jan. 2. 16:54
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
MINDIG hallgass a megérzéseidre. Nekem is gyanúsnak tűnnek azok a dolgok, amiket írtál (amiket most már magyarul is redflag-nek hívnak, mintha nem lehetne másként, valódi magyarsággal leírni vagy körbeírni) és az is furcsa, hogy úgy érzed, bűntudatod van. Ez egy elég kellemetlen érzés, nem igazán való egy jól kezdődő párkapcsolathoz. Elemezgetheted, hogy miért van benned ez az érzés, de a lényeg az, hogy van. Szerintem felejtsd el ezt az embert. És várd meg azt, akinek tényleg tetszel, mindenesetül.
2023. jan. 2. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem a bántalmazó kapcsolatod miatt túl szigorú vagy a red flageket illetően. (Nekem amúgy a jegyvételes rész nem tetszik, ha velem akar vki programozni, kérdezze meg, érdekel-e az adott ötlet, és ráérek-e abban az időpontban.)

Bűntudatod szerintem azért van, mert lefektetett szabályok ide vagy oda, te is tudod, hogy jó lenne már döntést hozni. Persze, megérti a másik egy darabig ilyen-olyan múltbéli történtek után, de senki nem szereti a bizonytalanságot, és hogy időtlen ideig várakozzon esetlegesen a semmire. Plusz úgy gondolom, szintén fakadhat a rossz kapcsolatodból, alacsony az önbecsülésed.

5-ös, a kérdező azt írta, burkoltan hangzott el, hogy külsőre nem pont az esete. Ha úgy kanyarodik egy beszélgetés, semmi rossz nincs abban, ha nem hazudunk a másiknak, hogy minden tökéletes rajta, és ettől még kialakulhat vonzalom, akár később szerelem is, mert a személyiség is sokat számít, és szépíthet.

2023. jan. 2. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:
58%

Nem vagy manipulálva, csak azt hiszed, hogy ha te lefekteted a szabályokat, akkor az úgy is lesz és a másik félnek nem lehet ebbe beleszólása, mert hát te megmondtad, hogy így lesz és kész.

Bármilyen társas kapcsolathoz két ember kell, meg kompromisszumok, ha úgy adódik.

Ha nem vagy kész egy kapcsolatra, akkor hagyjad a fenébe. Az ember türelmes egy darabig, de nem takarózhatsz örökké a pszichés problémáiddal. Neked ugyanúgy alkalmazkodnod kellene az ő igényeihez, ahogy ő teszi ezt már egy ideje.

Most már tudod, hogy ő mit akar, döntsd el, hogy kell-e ez neked vagy nem, és aszerint cselekedj. De nem lehet örökké kizárólag a te szabályai szerint játszani.

2023. jan. 2. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem egyszerűen nincs meg köztetek a szikra. Amiben biztos szerepet játszik az, hogy nem jössz be neki külsőre. Ha meglenne, akkor nem filóznál ezeken a kérdéseken.
2023. jan. 2. 17:56
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem nem tudod mi az a red flag egyébként...

Ugyanis azt a másik viselkedésére szoltuk mondani: pl. Megírja hogy bántalmazó kapcsolaton nincs túl, ezért nem akar semmi komolyat - na ez pl egy red flag

2023. jan. 2. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!