Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randi jól sikerült, még aznap randi után is sokat beszéltünk, azóta viszont napi maximum 3 üzenetváltás történik közöttünk, és a telefont sem veszi fel, mi történhetett?
Azt mondja az utóbbi napjai stresszesek voltak, és nagy volt a hajtás azért nem írt vissza sokszor, és azért nem hívott vissza. Viszont ennek ellenére Facebook-on folyamatosan fent van.
Megkértem, hogy ha nem szeretné folytatni az ismerkedést, akkor ne folytassuk, csak ne húzzuk egymás idejét, erre mondta, hogy nem akar lekoptatni, szimplán húzós napjai vannak, és nem ér rá annyira.
Viszont ennek ellenére mindig online van, viszont nekem nem ír vissza, a telefont se veszi fel.
Ez azt jelenti, hogy kikosarazott?
Nekem folyamatosan be van kapcsolva a laptopom egész nap, és a facebook is meg van nyitva. Ez viszont távolról sem jelenti azt, hogy egész nap a gép előtt ülök.
Ha erőszakoskodsz, akkor kosár lesz a vége.
Lehet, hogy tényleg húzós, de az is lehet, hogy mást is tesztel, és még nem döntött, de ezt így nem tudja egyenesen megmondani.
Internetes társkeresősöknél ez tipikus.
Lesz ott bőven vaj a fül mögött, egy másik élet akár.
Bárki bármit mond, engem ha érdekel valaki, akkor foglalkozom vele. Ilyen baromi egyszerű.
Semmiképpen sem javaslom, hogy tovább alázd magad, mert sírás lesz a vége. Hallgass az intuícióidra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!