Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Tinderen üzenetváltás után szétválok valakitől, akkor utána megint felfogja majd később dobni az illetőt? Meg engem is neki?
Figyelt kérdés
Csak mert nem akarom, hogy lássa hogy aktív vagyok Tinderen, vagy én őt.2021. júl. 24. 19:47
1/2 anonim válasza:
Ha ilyet csinál a Tinder, akkor elég rossz fejlesztőkkel dolgozik. Semmi értelme, hogy újból összedobjon titeket egymásnak, hisz egyszer már úgy döntöttetek, hogy nem akartok ismerkedni. Egyébként meg nem csak az aktív embereket dobja fel, ha nincs törölve a profilod, sőt szerintem az app letöltés sem szükséges, akkor is feldob a másik embernek. Ismerősömnek menyasszonya van, kétlem, hogy Tinderezne mellette, mégis feldobta nekem a profilját.
2/2 anonim válasza:
Szetvalas utan nem fogtok egymas profiljaval ujra talalkozni. Kiveve ha egyikotok torli a fiokjat, es ujra csinalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!