Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Titeket mennyire zavar ha az üzenetváltásokat egy nő kezdi el?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk párszor találkoztatok(egy baráti társaság) már az adott nővel és flörtöltetek is egymással, de nem írtok valamilyen oknál fogva. Egy csinosabb, nőisebb nőről beszélünk, látszólag a pasi is érdeklődik. Ráírtam párszor, nem hívtam el randira meg semmi ilyesmi, csak ismerkedés és a kapcsolat lazítása céljából. Titeket zavar ha a nő rátok ír párszor? Ha tetszik a nő miért nem hívjátok el randira?(benne van a pakliban az is , hogy félreértettem a jeleket)2021. aug. 25. 16:00
1/13 Noren1989 válasza:
Engem nem zavar, ha ír a nő.
Akkor nem hívom el, ha nem tetszik, ha idegesít, vagy ha esetleg egy falu qrvája (hirhedt, süt róla, h több vasat tart a tűzben).
Vagy persze, ha épp a konyhát újítom fel ;)
2/13 anonim válasza:
Nem zavar, örülök neki, amennyiben kölcsönös a szimpátia. Randira olyankor nem kerül sor, ha nem kölcsönös a szimpátia, avagy kapcsolatban vagyok.
3/13 anonim válasza:
En megkaptam már hogy ne ertsem félre de csak udvariasságbol állt velem szóba mert ráirtam..
Baromi ledegradálo volt.
25 n
5/13 anonim válasza:
Nem zavar. Nem hívom el, mert nem akarom.
6/13 anonim válasza:
Szánalmas az ilyen nyomulós pitsa!
7/13 anonim válasza:
Nem zavarna. Egy problémával kevesebb. De csak ha komolyan akar tőlem valamit. Szórakozásra, lelki szemetesládának keressen mást. Magyarul ha nem akar lefeküdni velem, akkor inkább ne írogasson.
8/13 anonim válasza:
Volt rá példa, nem volt probléma egyik oldalon sem
Én ffi
9/13 anonim válasza:
Mivel egészséges, normális, felnőtt, hetero, FÉRFI vagyok, így semennyire nem zavar, sőt...
10/13 moozygoo válasza:
Nem zavar, ha tetszik a lány még örülök is neki, mert akkor feltélezem hogy kölcsönös az érdeklődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!