Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar az hogy könnyen adják magukat a lányok?
Mivel normális kapcsolatot szeretnék így jobban örülnék ha egy pár hétig, pár hónapig meg kéne küzdenem egy lányért. De mostanában sajnos már nem ez a divat.
:(
22/F
Én meg azt szeretném ha küldenél egy fényképet a bankkártyád mindkét oldaláról, de sajnos nem mindig kaphatjuk meg azt, amit akarunk.
Sok esetben nem is jogosak a vágyaink, ezekben az esetekben pedig nekünk magunknak kell megbirkoznunk ezzel, nem pedig a másikat szemétnek tartani miattuk.
Kívánom, hogy te is mihamarabb nőlj fel, és fogadd el, hogy ahogy te is nyíltan kimutathatod a vágyadat egy nő felé anélkül, hogy veszítenél az emberi értékeidből úgy a nő is megteheti ezt.
Normál esetben egy férfi még örül is, ha a nő nyíltan kimutatja, hogy kell neki, hiszen felismeri, hogy a játszmázás teljesen felesleges. Pláne a mai világban, pláne felnőttek között.
Bezzeg múltkor azért szóltak itt be, hogy csak egy hónap után feküdtem le a barátommal. :D
Kérdező, megnyugtatlak, számtalan lány van, aki várni szeretne az elsővel, viszont az se jó, ha túlságosan elhúzod a dolgot, mert abból az érződik, hogy nem érdeklődsz eléggé.
Egyébként ha hetekig, hónapokig kell küzdened érte, akkor az már veszett ügy. Jó esetben rögtön van szimpátia és érdeklődést és ezt mélyítitek addig, amíg mindketten el nem értek addig, hogy vágyatok a szexre. Ez lehet egy hét, egy hónap vagy bármennyi idő.
24/L
Kedves moozy,
Ezek szerint bejött a múltkori férfi segg kerekítős kèrdès?
😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!