Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar, ha egy lány nem adja könnyen magát?
attól függ.
a héten az egyik munkatársnőm kicsit húzogatta a farkam,múlt héten meg konkrétan letámadott és felfalta a számat,de amikor javasoltam,hogy ezt fojtassuk a lakásomon,akkor meg mit képzelek neki férje van.
és ez megy egy hónapja,uh büntibe van rakva és direkt előtte bókolok más nőknek.
egyszóval igen,zavar azért,de különösebben nem foglalkoztat,mert röhögök rajta.
Nem osztom a véleményedet, hiszen "az élet küzdelem,
s az ember célja a küzdés maga".
Én ugyan nő vagyok, de éppen tök meglepődtem néhány héttel ezelőtt. Összekeveredtem egy sráccal egy buliban, akiről kiderült, hogy ugyan hosszú évek óta barátnője van, amikor csak lehetősége volt rá, megcsalta. Ergo, aki él és mozog, arra rámegy, majd másnap sűrű bocsánatkérések közepette elbúcsúzik a csajoktól.
Én nem engedtem neki, annál is inkább, mivel barátom van. Egyébként sem szeretem az "essünk egymásnak részegen" témákat. Másnap emlékezett a nevemre, ami már nagy szó, és felvette velem a kapcsolatot. Megbeszéltünk egy találkozót, ahol már (józanon) eszébe sem jutott bepróbálkozni testi közeledéssel. Volt néhány ilyen találkánk mire kinyögte, hogy kezdenek olyan érzelmek kialakulni benne, amire már régen nem volt nála példa, a barátnőjével sem és az volt az első lépés, amivel megfogtam, hogy abszolút nem engedtem neki semmit, nem viszonoztam a közeledését, ugyanakkor baromi jót szórakoztunk azon a bulin.
Mondhatnám azt is, hogy most nyakig ülünk a kakiban, mert mindkettőnknek párja van, még is egymás felé kezdünk érezgetni.
Nem zavar, csak nem foglalkozom azzal a lánnyal. :D
Nem azon fog múlni a kapcsolat minősége, hogy mennyi idő múlva fekszünk le, hanem, hogy milyen kettőnk között az összhang. Az időmet meg nem pazarlom hülyeségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!