Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, ha egy lány túl könnyen odaadja valakinek a szűzességét?
Szerintem illene vele várni pár hónapot, mert sok esetben olyan pofáraesések vannak mint itt az előbb egy kérdésnél...
Szerintetek?
Ja, én fiú vagyok, de ugyanígy megmondanám a barátnőmnek
Szerintem meg a kapcsolatokkal kéne várni pár hónapot...
Nem 1 hónap alatt összejönni,és akkor ide is, oda is bedugjuk aztán elértéktelenedik mindenki xD
Én fiú vagyok és nem is 16 vagyok már, de ha úgy alakul a dolog kapcsolat elején én szólok is, hogy én várni szeretnék.
Nem tudom mire jó ez, hogy mindenki érzelmek nélkül csak dug, mint pl a kutyák.
Engem nem zavar, mindenkinek a saját döntése.
Egyébként szerintem is kapcsolattal kéne várni. Nem egészen értem, hogy mi értelme 14 évesen "össze jönni valakivel" és évekig nem szexelni. Ezt nem nagyon hívnám kapcsolatnak. Meg kell érni testileg, lelkileg, nameg agyilag is, és akkor érdemes szerintem bele menni a dolgokba. De mint mondtam, mindenkinek saját döntése, közöm nincs hozzá, így nem is zavar.
Egyetértek a kérdezővel, "illene" várni. Az a baj, hogy sok lány még a nagy szerelmet sem várja meg, csak trendnek és ösztönöknek engedelmeskedik. A női tartás meg sehol, s ez az egész társadalmi morálra rányomja a bélyegét.
7-esnek megnyugtatásul: én 29 évesen sem találtam megfelelő partnert. Kitartást!
I dont know, én viszonylag a könnyen odadobtam a dolgot kategória vagyok, de nem érzem azt, hogy másoknak mondjuk lenne köze ahhoz, hogy kinek mikor meg miért.
Akkor jónak láttam, jónak éreztem és nem hiszem, hogy bárkinek is kevesebb lennék a családi/baráti köreimben. Így sokkal hamarabb megismertem a saját testem, igényeim, stb, mint az, aki majd 30 éves korában rájön, hogy így sem jó, úgy sem jó. Szerintem. Aztán lehet tévedek.
Ha egy 14 éves felelősen gondolkodik és alávágja magát valakinek, akkor tegye, maximum később megbánja.
És nem hiszem, hogy azért, mert én 15 évesen már nem voltam szűz, rányomtam volna bármilyen társadalmi morálra bármilyen bélyeget, mert a kutya sem kérdezte meg tőlem az utcán random, hogy hé, szűz vagy még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!