Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavar, amikor a randipartner randi közben megkívan valamit egy drága helyen?
Dilemmázól, hogy vegyél-e te is magadnak, vagy meghívd- e rá? Utálom, ha a Margitszigeten sétálva megszomjaznak és vetetnének méregdrágán üdítőt, olyat amit amúgy magamnak se engedek meg.
33F
Valami eszméletlen luxus helyen ebédelhetsz. Még a Bártfai vendéglőben is van 1700-ért napi menü. Pedig az nívós hely..
Tudom van olyan hely is, ahol 30 ezer per főnél kezdődik és ilyen kis
grammnyi szarokból kapsz 8 fogást. (Nagyon finomak, de annyit nem ér).
Igen pont rólad van szó a kérdésben, de megnyugtat, hogy ezek szerint mind a két fél feszélyezve érzi magát a randi során.
Én pont a céltalan séta részt élvezem és mindig összeszorul a gyomrom, amikor egy vendéglátóhely közelébe tévedünk, vagy egy pereces bodega mellé, még a vattacukrosnál is megugrik a vérnyomásom.
8#
Már ne haragudj, kit érdekel ki mit kérdezett, ez nem az-az oldal. Nem vagyok emberileg a szintek alján, azért mert szerintem gáz, ha valakinek az okoz problémát, hogy üdítőt vegyen Európában a 21. században? Afrikában még esetleg felmerülhet az a kérdés, de ha már eleve fel tud jönni erre az oldalra, akkor szerintem kussoljon.
Fura mód, mindig azok a legbüszkébbek, akiknek semmijük nincs. Nehogy már én legyek emberileg szar, mert azt mondom többre kellett vinned, míg te beérted a semmivel, aztán most jössz frusztráltan, hogy jajj a lányka ÜDÍTŐT kért, még nem is ékszerekről, meg autóról van szó. Nevetségesek vagytok.
Engem a sz.rrágó férfiak zavarnak. 2 válással a hátam mögött elmondhatom, hogy már van tapasztalatom abban, hogy már az ilyen jelek után szóba se álljak többet az illetővel.
Eltartom a 2 gyerekemet is 1 fizetésből, de szóba se állok olyannal, aki az első randin sajnálna egy üdítőt is tőlem. És igen, meg tudom magamnak venni, mert meg szoktam saját magam is lenni néha 1-1 drágább étellel, itallal. Nem sajnálom önmagamtól sem. 39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!