Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavar, amikor a randipartner randi közben megkívan valamit egy drága helyen?
Dilemmázól, hogy vegyél-e te is magadnak, vagy meghívd- e rá? Utálom, ha a Margitszigeten sétálva megszomjaznak és vetetnének méregdrágán üdítőt, olyat amit amúgy magamnak se engedek meg.
33F
10
Egyetértek, volt aki a 30 dekás fornetti árának felét elkérte többedik randin :D pedig én utaztam. Akkor még fiatal voltam és bohó (egy naiv ökör) és nem hagytam abba azonnal vele.
#10 Nem hiába vagy kétszer elválva :) Nagyon öntudatos, kemény nő vagy, aki az egyenlőségért küzd a mindennapokban is, vegyél szépen magadnak üdítőt.
Nagy palimadárra pedig ne számíts már ilyen háttérrel.
Szerintem itt szemléletmódbeli különbség van. Neked nagyzolásnak vagy urizálásnak tűnik, a partnerednek pedig természetes, és könnyen lehet, hogy magának is éppúgy megvenné, nem az a célja, hogy veled vetesse meg, hanem hogy ha szomjas, igyon. (Egy randin pedig lehetőleg nem a sminkjét tönkretéve egy ivókútból, hanem civilizáltan, pohárból.)
Itt az igazi nagy kérdés, hogy az is zavar-e, ha a partnered a saját pénzét használva társaságodban is úgy cselekszik, mint normál esetben tenné. Ha igen, nincsenek jó perspektívái a kapcsolatotoknak.
Nekem nagyon kiábrándító egy ilyen fukar szarrágó, aki sajnál a melegben való séta közben egy ice teát tőlem. (Kb max 500 ft lehet az a horror ár)
Ez nem csupán azért gáz, mert eleve ilyen vagy, hanem mert első randin íratlan szabály lenne, hogy álld a dolgot.
Nem rossz ötlet, kialakítok ilyen gazdaságos és free útvonalakat a városban. Majd úgy választok, mint a forgalmi vizsga során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!