Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar az hogy nem kell udvarolni a lányoknak?
Túl könnyen adják magukat:(
Szomorú vagyok mert én jobban örülnék ha egy kicsit meg kéne "küzdenem" egy lányért. Pl ajándékot, virágot vennék. De a mai lányok többsége hülyének nézne. Ha nem fekszik le velük az ember a 2. találkozónál akkor azt gondolják nem is akarok senkit, és elkezdenek mással ismerkedni.
Annyira rossz ez, meg nem is akarnak a lányok normális kapcsolatot.
Nagyon szomorú vagyok hogy ennyire el lettek rontva a lanyok:(
NA VÉGRE!!! Ez az igazi Úriember viselkedés.
Nekem meg az a bajom, hogy állandóan csak üres és tartalmatlan "szex"-kapcsolattal keresnek meg. Mintha az egész élet csak ebből az unalmas és semmitmondó tevékenységből állna.
Ui: én nagyon elfogadnálak kérdező, de gondolom hatalmas a korkülönbség. Én pedig emiatt vagyok szomorú. :(
47N
3-as válaszoló:
Volt már olyan jelentkező, aki tényleg tudott volna várni a szexuális kapcsolattal - ott meg az volt a hiba, hogy EGYSZERI NYELVBOTLÁST nem volt képes megbocsátani. Többszöri bocsánatkérésem ellenére sem.
Ui: állítólag "hívő" volt. Kérdezem én: milyen "hívő" az az illető, aki NEM AKAR megbocsátani? Kulturáltan lezárta azzal, hogy "nem egymást keressük". Elkönyveltem magamban, hogy ítélkezett felettem. Nem kár érte, ennyit ért. Mindjárt egy Mrs. Tökélyt keresett...
4
Nem a te hozzászólásodra írtam! :)
A kérdésre válaszoltam.
Az úriember az aki leribizi a lányokat, és elrontottnak nevezi őket, akik hozzá nem érnek fel. Hát, itt mindennap tanul az ember valamit 😂
Amúgy ez a "minden lány alám akar feküdni és én ettől menekülök, én virággal és ajándékkal akarok udvarolni" igen gyakori pasipanasz, különösen itt. Ja, nem 😂😂
Ja, elnézést kedves 4-es válaszoló!
Félreértettem a reakciódat. Bocsi.
Nem vágyunk már a felesleges körökre mi sem.
N
Én pedig azt tapasztalom, hogy a nők elvárják az udvarlasát, nem azt, hogy már az első éjszaka henteregjünk velük.
Az udvarlás nem addig tart, ameddig az ágyba visszük őket és sokan itt tévednek el. Az udvarlás túlmutat ezen!
Sajnálatos az, hogy a mai fiataloknak fogalmuk sincs arról, mi az udvarlás. Ők gyorsan eredményt szeretnének elérni, lehetőleg minél többször.
50/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!